Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - bytový textil: - matrace, záclony, obliečky, lôžkoviny - podlahové krytiny - koberce, lina - galantéria.

Boutique, predaj. - luxusná móda - šaty, tričká, topy - svadobné šaty - šperky

Zákazkové krajčírstvo- Palla Šitie, predaj: - dámska konfekcia - konfekcia pre plnoštíhle.

Výroba a predaj: - odevy - ľahká dámska konfekcia, - pánske športové košele a bundy.

Veľkoobchod: -textil, odevy, oblečenie. Šijacia dielňa.

Veľkoobchod: -oblečenie, odevy, -nášivky, -vaky, -tričká s potlačou, -placky.

Značková predajňa: -kožené plášte, paleta, parky, bundy, vesty, kriváky -kožená a kožušinová galantéria -záručný a pozáručný servis -opravy kožených a kožušinových výrobkov -zákazkové šitie odevov a kožuchov -poradenská služba.

Predaj, maloobchod: - obuv (detská, pánska, dámska).

KH Stone s.r.o. - Predaj kameňa, leštených kamienkov, valúnov, kamennej dlažby a obkladov z kameňa. Pokladáme jazierkové fólie a geotextílie. Kameň do jazierok. Predaj dlažby z pálenej hliny - terakota. Kamenné mozaiky z kamienkov, vzory kobercov na Vašej záhrade. Vápenec, kremenec.

Stolárstvo. Stolárska výroba: - interiéry na mieru: - kuchyňa, kuchynské štúdio - lacné skrine, vstavané skrine - obývacie izby - spálňa - sedacie súpravy - sedacie súpravy jedální. Maloobchodné predajne: - elektro - domáce elektro spotrebiče - obuvi - kabelky a kožená galantéria - potraviny - papiernictvo, ...

Textilná výroba, šitie: - odevy, odevné doplnky.