Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Internetový obchod, e-shop, zapožičanie: - lacné svadobné, spoločenské šaty.

Riešenie problematiky technológií v oblasti ochrany rastlín. Hlavné zameranie: - lesné hospodárstvo - škôlkárstvo - ovocinárstvo - okrasné záhradníctvo - komunálna sféra.

Predaj: - dodávateľ priemyselné odmasťovadlá - dávkovače a zariadenia - výrobca čistiace a dezinfekčné prostriedky - ochranné pracovné pomôcky - dezinfekčná chémia pre potravinársky priemysel.l

E-shop - ochranné okuliare - ochrana sluchu.

Zákazková výroba: - stanové predsiene ku karavanom - plachty na prívesné vozíky - plachty na lode - plachty na prepravné boxy pre kone - plachty na malé úžitkové automobily - krycie plachty na bazény - atypické stany - slnečné strechy - plachty - krycie závesy.

Servisný prenájom textílií JOB*: -bielizeň, lôžkoviny prenájom a servis s využitím v gastronómiu, hotelierstvo, zdravotníctvo -pracovné odevy prenájom a servis s využitím pre potravinársky, farmaceutický a strojársky priemysel, remeslá a služby (bundy, nohavice, overaly, špeciálne odevy pre značkové autoservisy) -objem ...

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Veľkoobchod a maloobchod

E-shop, internetový obchod - dizajnové ponožky - detské, pánske aj dámske ponožky, podkolienky.

Značková predajňa spodnej bielizne značky Timo. Predaj - spodná bielizeň - plavky.

Internetový obchod, e-shop: - zdravotná obuv - ekologické tašky - batožina detská - fľaše - kreatívna stavebnica pre deti.

Norge.cz - Všetko o Nórsku - informácie pre turistov - poradenstvo a plánovanie ciest - predaj trajektových lístkov Fjordline, Colorline, Stena Line, TT Line, Scandlines, Finnlines, Hurtigruten a ďalších - predaj leteniek Norwegian, ČSA, SAS, Wideroe, Finnair a ďalších - veľkoobchod a maloobchod, zastúpenie značiek svetrov a oblečenia ...

Predávame doplnky na záhradu, pracovné rukavice, štýlové oblečenie na záhradu, čižmy Laura Ashley, detské pracovné rukavice, dekorácie do záhrady, záhradné osvetlenie, lucerny.

Brašnárstvo, oprava: - kožený tovar - batohy, kabelky, peňaženky. Predaj: - víno, vína - vinotéka.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Dom značkovej módy, predaj - pánske a dámske oblečenie. Prevádzkareň Statok Drazdy K Šeberovu 42 252 42 Praha 4 - Hrnčiara Jesenice-Zdiměřice Predajne: Galéria Harfa Českomoravská 2420/15a 19093 Praha 9 Tel.: 773 996 531 Arkády Pankrác Praha Na Pankráci 86 140 00 Praha 4 Tel.: 777 856 087 Obchodné centrum Spektrum ...

Ponúkame široký výber poťahových a dekoračných látok, záclon, tapiet a interiérových doplnkov. Full servis v oblasti okenných dekorácií - od zamerania po inštaláciu. V ponuke je tiež tieniaca technika - rolety, žalúzie, rímske rolety, plisé.

Predaj, e-shop: - obuv - dámske, pánske a detské odevy - kabelky

Kvalitný ak prírode šetrný tovar pre bábätká i väčšie deti, ako sú moderné látkové plienky a vrchné nohavičky, dojčenské a detské oblečenie.

Internetový predaj detského oblečenia.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Kvalitná detská obuv za rozumné ceny. Široký výber z kožených, certifikovaných, zdravotných detských topánočiek. Certifikát žirafa. Detská obuv Superfit, Keen, DPK, Fare, Befado, Reima, Primigi etc. Doplnkový sortiment - šály, čiapky, rukavice, šiltovky.

Predaj a požičovňa spoločenských a svadobných šiat všetkých veľkostí. Nájdete u nás kvalitné šaty za veľmi priaznivé ceny. Prispôsobíme sa Vašej pracovnej dobe aj cez víkendy a večerné hodiny. Ďalej Vám zaistíme svadobné oznámenia a snubné prstene z titánu alebo chirurgickej ocele.