Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, e-shop, požičovňa náradia. Sortiment: - elektronáradie - ručné náradie - nástroje - brúsky, píly, frézy - ochranné pracovné prostriedky - kompresory, čerpadlá - vysokotlakové čističe - záhradné náradie a technika - záhradný nábytok.

Výroba: - historická obuv - tašky - potulky - opasky, kapsy - biče - gotické sedlá

Maloobchod, predaj: -skateboardové a snowboardové oblečenie -športové oblečenie -športové potreby a doplnky

Predaj, e-shop: -metráž -bytový textil -darčekové predmety. Šitie na zákazku: -vaky, sedáky, obliečky, prikrývky, vankúše, periny, mantinely, nebesá, prestieradlá, uteráky, torty z uterákov, darčekové balenie vína, piva .... sviečky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - bytový textil - metráž.

Internetový predaj, e-shop - detské oblečenie - detské doplnky, kabelky, tašky - obliečky, deky, osušky pre deti.

Galantéria, predaj - nite, zipsy, ihly - obliečky - pančuchový tovar - pletacia a háčkovacia priadza. Krmivá, predaj - krmivo pre psov, mačky, papagáje, vtáčiky - chovateľské potreby, vodítka, klietky, akvária.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kancelárske a školské potreby -papier -obalový materiál -upratovacie a umývacie prostriedky -ochranné pomôcky -občerstvenie

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Výroba, predaj - dámske, pánske plavky - dámska spodná a nočná bielizeň

Predaj všetkých bytových a textilných výrobkov. Odvoz skupín po celej Čr i Európe.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Predaj - textilné doplnky Výroba - textilné doplnky - odevy

Sme výhradnými dovozcami švédskych holiniek Tretorn a amerických ponožiek FoxRiver. Sídlime v Strupčiciach ale dodávame po celej Českej republike. Čižmy Tretorn sú zárukou kvality. Sú vhodné ako do lesa, tak aj do mesta či na voľný čas. Je možné u nás dohodnúť ako maloobchod, tak aj veľkoobchod. Pozrite sa na naše stránky :)