Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predajňa: -bytový textil -prestieradlá, obliečky, plachty -obrusy.

Výroba, predaj: -kolekcia dámska, pánska bezšvovej spodnej bielizne -tričko, roláky -športová kolekcia pre fitness.

Maloobchod, predaj: - odevy - koža, kožušina - bundy - kabáty - sukňa - nohavice - kožuchy - čiapka - rukavice.

V našom obchode U bielej mačky nájdete všetok tovar z oblasti galantérie, výtvarníctva a darčekov. V galantérii ponúkame cca 155 druhov vĺn a priadzí aj doplnkový sortiment na pletenie ako sú pletacie ihlicom aj háčiky všetkých veľkostí 0-20. Máme aj tovar pre šitie-ihly, krajčírske metre, navliekače, páradlá, látacie priadze, nožnice, bavlnky ...

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Spacie štúdio: -lôžka, váľandy, matrace, spálne -doplnkový sortiment k spálňam.

Boutique a svadobný salón Claudia. Maloobchod, predaj: -dámske spoločenské šaty. -dámske kostýmy. -pánske obleky. -pánske košele, vesty. -kabáty. Požičovňa, zapožičanie: -svadobné šaty. -pánske, chlapčenské obleky. -šaty pre družičky. -dámske spoločenské šaty.

Študent servis. Požičovňa, prenájom: -snowboard -kompletné príslušenstvo -topánky, topánka.

Predaj, maloobchod: -obuv-pánska, dámska, detská -kožená galantéria -kožený tovar -ponožky, pančuchový tovar.

Predaj, maloobchod: -obuv-pánska, dámska, detská -kožená galantéria -kožený tovar -ponožky, pančuchový tovar.

Predaj, maloobchod: - textil - odevy.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pre automobilový priemysel - segmentové strojčeky - ochranné zástery pre búrače mäsa - cestoviny Opravy čínskych termosiek v Brne.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zváracie stroje -stroje na zváranie obalenou elektródou -zváracie poloautomaty MIG, MAG pre, v ochrannej atmosfére, poloautomaty TIG (WIG) pre zváranie v ochrannej atmosfére -stroje na odporové zváranie -plazmové rezacie stroje -horáky pre zváracie stroje -spotrebný materiál. Prídavné ...

Výroba, predaj: -značková dámska móda aj pre plnoštíhle -blúzky, tričká, košele, sukne, šaty. Výroba: -športové dámske a pánske oblečenie -tričká, roláky, mikiny, vesty, tepláky, leggins. Zákazková výroba dresov.