Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Prevádzka módneho salónu variácie. Predaj dámskych a pánskych značkových odevov.

Remeselný ateliér. Predaj a zákazková výroba koženého tovaru, ceduľou, dekoratívnych pútačov, sôch a plecháčikov. Brúsenie nožov a nožníc.

Predaj ponožiek a pančuchového tovaru od českých výrobcov.

Prevádzka obchodu dámskeho oblečenia Botique Marilyn.

Opravy odevov. Zákazkové šitie záclon a závesov.

Svadobný salon Claudia. Požičovňa: - svadobné šaty - obleky pre ženíchov a chlapcov - šaty pre družičky - dievčenské šaty na prijímanie - svadobné doplnky vlasové ozdoby, závoje, bižutéria, rukavičky, silonky, ozdoby na auto - spoločenské šaty. Predaj svadobných šiat. zaistenie: - tlač svadobné oznámenia - predaj snubných ...

Výroba: - bavlnené ponožky: - dámske - pánske - detské - zdravotné ponožky.

Výroba: -zváračské, kováčske zástery -lícovka aj naruby, štiepenka -pracovné, kováčske a zváračské rukavice -podľa požiadavky zákazníka.

Predaj vysokohorskej, trekingovej, lesníckej, detskej i vychádzkovo športovej obuvi v kamennej predajni v Třebíči

E-shop s kabelkami a oblečením. Výroba kabeliek a šitie oblečenia na mieru.

predaj: -priadze na ponožky a pančuchy -tkalcovské PAD priadze. Sprostredkovanie predaja a kúpy: -použité ponožkové pletacie stroje a dokončovacie stroje. predaj: -náhradná diely na pletacie stroje UNIPLET -pletací priadze -soukací stroje pre súkanie, združovania a vyzrážaniu pletacích priadzí -Manuálna žehliaci stôl cez ...

Výroba, predaj matrace: -pěnové matrace -pružinové -latexové -detské. -postele -rošt lamelové -Anatomicky vankúše -zdravotní vankúše.

BLACK CHILLI vyrába dámske a pánske kožené peňaženky rôznych štýlov a prevedení v závislosti od použitia. V sortimente môžete nájsť napríklad aj produkty ako sú prívesky alebo puzdro na diabetické pero.

Voľnočasová móda a detské oblečenie

Veľkoobchod, špecializovaný maloobchod: - turistická obuv - turistické vybavenie - palice, snežnice, návleky, svetlá, kompasy, buzoly - obuv s CE cetifkací pre hasičov, políciu a bezpečnostné zložky - impregnácia stče na obuv a oblečenie - termoprádlo a ponožky z Merinov vlny

Predaj, e-shop. -specializovaný internetový obchod -nadměrná obuv dámska, pánske nadmerné topánky -Športové, spoločenské, trekingové, vychádzkové, letné, zimné i domáca obuv -ponožky -péče o obuv -Kabelka, batohy.

Výroba: -detské fleecové čiapky -šály, rukavice, čelenky -detská rýchlozavinovačka na suchý zips -detské vrece s kapucňou na suchý zips.

Výroba, šitie: - reklamný textil - oblečenie pre voľný čas - uniformy - pracovné odevy - odevy do zdravotníctva.

Priadze pre pletené a háčkované výrobky

Kvalitné a pohodlnú letné, zimné i jesennú dámsku, pánsku a detskú obuv zakúpite v niektorej z predajní firmy OBUV SLOBODA s.r.o. Nami predávaný sortiment naviac zahŕňa nielen značkovú a športovú obuv, ale aj koženú galantériu, pančuchový tovar a kozmetiku na ošetrenie obuvi. Radi Vás uvítame v niektorej z našich predajní, a to v Moravských ...