Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Spoločnosť ANISPORT s.r.o. je maloobchodná predajňa a eshop so športovým oblečením a funkčným prádlom. V sortimente nájdete dámske, pánske i detské športové oblečenie a bielizeň. Maloobchod, predaj, e-shop: -Športové oblečenie -spodné bielizeň: -Dámske, pánske a detské -zimní a letné funkčné prádlo: -Dámske, pánske a detské ...

Výroba na mieru: - kožených búnd a kabátov aj v nadmerných veľkostiach - odevov z kožušiny - kožušníctvo - motooblečenie na zákazku. opravy: - oblečenie - moto oblečenie - motorkárskych kombinéz.

Firma Vlastimil Sýkora sa zameriava na dodávku, montáž a servis tieniacej techniky, plastových okien a dverí, roliet, markíz, garážových brán ale aj sieťou proti hmyzu. Ďalej si u nás môžete vybrať zo širokého sortimentu bytového textilu a doplnkov. Nájdete tu záclony, závesy, prikrývky, vankúše, lôžkoviny alebo tiež garniže. Sídlime na adrese ...

Výroba, šitie, veľkoobchod, predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - všetok sortiment aj na zákazku - drogerie - bytový textil a lôžkoviny - obuv.

Strojové vyšívanie, textilná výroba: - nášivky - výšivky - firemných loga. Vyšívanie na všetok textil. Výroba: - trenírky - detské zástery, klobúčiky.

Predaj ochranných, osobných, pracovných pomôcok. sortiment: - pracovné odevy, rukavice - pracovná obuv - odevy a obuv pre voľný čas - ochranné pomôcky - drogérie.

Internetový obchod, eshop, predaj: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvorenie, puzzle - školské potreby - darčeky - šperky - športové potreby - bytový textil - dom a bývanie - káva.

Strechy, drevostavby. služby: - tesárstvo - klempířství - pokrývači. Predaj, e-shop: - pracovné odevy tel .: 776202043

Eshop. predaj: -povlečení -nábytok -bytový textil -domáce potreby -hobby potreby -vybavení detskej izby, obliečky, hračky -zahradnické potreby.

Veľkoobchod, predaj: - ochranné pracovné pomôcky ako napr. Okuliare, slúchadlá, prilby, respirátory (refil, 3M), polomasky, postroje - pracovné odevy - súpravy zn. Desman, Stanmore, Emerton, Tyvek. Kombinézy, vesty, zimné bundy, tričká, košele, výstražné odevy - pracovná obuv zn. Bennon, Adamant, Panda, Farmár, Vibram, Prestige. Gumové čižmy, ...

Maloobchod, predaj: -bytový textil: -peřiny, vankúše, prestieradlá -ložní obliečky krep, bavlna, flanel -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony, závesy -dekorační látky.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, predaj: - odevné látky - dekoračné látky - bavlna, vlna, fleece, úplet, teplákovina, umelé kožušiny - podšívky.

Komplexné stavebné práce. Predaj, montáže: -obklady a dlažby -kompletné vybavenia pre kúpeľne a bytové jadrá -sanitární keramika -sádrokartony, sadrokartónové priečky a podhľady -zateplovací systémy, zateplenie fasády -lepidla, temelji. Maloobchod, predaj: -nářadí -Ochranné pracovné pomôcky -stavebné ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - školské batohy - aktovky, tašky. Fotografovanie na preukazy, svadby, ročníkové zrazy. Spracovanie fotografií z filmov, CD i pamäťových kariet. Služby on-line fotozberne.

Predaj, e-shop športových potrieb: - bundy, tričká, batohy, lopty, chrániče - športová obuv MERRELL, MIZUNO, Koog, GABEL

Obchodné centrum U kráľa. Quelle.

Predajňa náradia ostrohu, spol. s r.o., ktorú nájdete v Uherskom Ostrohu a ktorá prevádzkuje tiež internetový obchod, ponúka príležitostným kutilom aj profesionálnym remeselníkom široký sortiment pracovného náradia a ochranných pracovných pomôcok a to vrátane možnosti zapožičania vybraných vŕtačiek, píl alebo brúsok. Široký sortiment v ...

Česká spoločnosť Lidové tradice a řemesla, o.p.s. prevádzkuje e-shop, ktorý ponúka na predaj moravské, české ľudové kroje a materiál na kroje. Vyrábame kroje aj súčasti krojov - klobúky, čepce, venčeky, šatky, opasky. Obstaráme šitie krojov podľa staršej fotografie i podľa prineseného dielu oblečenia, aj poškodeného. Technika výroby je podobná ...

Dovozca nosidiel Fidella. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nosidlá na deti na pracky, na zaviazanie - šatky pre novorodencov aj staršie deti - Barefoot obuv - celoročná obuv, prezúvky, cvičky - EKO kozmetika - hračky. Možnosť zapožičania nosidlá či šatky.

Cami - realizácia osobného, profesionálneho a reklamného ošatenie, reklamné predmety. TERMOVEL - značkové funkčné termoprádlo. Výroba pre štátne inštitúcie. Výroba pre súkromné spoločnosti pod ich značkou.

Predaj a eshop: Dámsky a pánsky butik: -Lerros - dámske -Lerros - pánske -ANDREA Martín -Anna Garden.

Sieť obchodov. Maloobchod, predaj: - dámska športovo elegantný móda: - blúzky, tuniky, košele, svetre, šaty, nohavice, sukne - doplnkový predaj - kabelky, šály i bižutérie.

Butik Zlechov - Vladimíra Čožíková nájdete neďaleko Uherského Hradiště. Kúpite tu krásne oblečenie za nízke ceny - dámske, pánske odevy aj XXL móda. Krásne oblečenie máme na štíhlej aj plnšej postavy, neobmedzené vekom. Odevy pochádza prevažne z Nemecka, Talianska, Turecka. Náš módny butik nie je len kamenný obchod, pripravujeme pravidelne aj ...

Výroba, pletenie: - pletené detské odevy.

Maloobchod, predaj: - dámske odevy, móda, doplnky - kabelky.