Obchody so spodnou bielizňou ponúkajú široký sortiment dámskeho, pánskeho a erotického spodného prádla. Kúpte si nové nohavičky, podprsenky, tangá, korzety, sťahovacie prádlo, boxerky, slipy, župany, nočné pyžamá alebo košieľky. Výber zo všetkých veľkostí.

Predaj: - ponožky - pančuchy - spodná bielizeň - pyžamá - župany.

Krajčírstvo-ateliér. Výroba, šitie: -spoločenské oblečenie pre ženy -krátka modelová konfekcia. -dámska spodná bielizeň -predaj metrového textilu Predajňa, predajne, butiky: -Hustopeče, - Brno, Moravské námestie 14, na prízemí parkovacieho domu

E-shop - ponožky aj športové - pančuchy - podkolienky - funkčná bielizeň

Veľkoobchod: -spodná bielizeň -osobná a nočná bielizeň

Výrobca a distribútor oblečenia pre šport a voľný čas. Veľkoobchod: - dámske a pánske športové oblečenie (tričká, mikiny, joggingové nohavice, joggingové bundy) - elegantného oblečenia na voľný čas (jeans, nohavice, tričká, bundy) - kolekcia spodnej bielizne.

Ponúkame široký výber kvalitnej spodnej bielizne, erotickej bielizne na spríjemnenie nejedného večera a značkového oblečenia, v ktorom budete vyzerať štýlovo. Vyberte si oblečenie za atraktívne ceny s dopravou už od 59Kč.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - spodná bielizeň: - dámske - nohavičky, podprsenky, podväzky - pánske - trenírky - plavky.

Predaj: -módne odevy KENVELO dámske, pánske, detské.

Výroba a predaj ponožiek. Značkové ponožky MIKETA na trhu už od roku 1991. Vyrábame ponožky bavlnené, zdravotné, spoločenské, športové, štulpne. . . Možnosť výroby ponožiek s vlastným logom. Poskytovateľ náhradného plnenia.

Predaj, maloobchod: -pančuchový tovar -spodná bielizeň

Predaj, e-shop: - dámske nočné košieľky - dámska spodná bielizeň - nohavičky.

Výhradný dovozca a distribútor značkového talianskeho a poľského pančuchového tovaru, spodnej bielizne, plaviek a módnych doplnkov. (Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico).

Reflexologická kamenná doska (na liečbu a prevenciu plochých nôh) Antibakteriálna funkčná bielizeň Koloidné striebro

Sme výhradnými dovozcami švédskych holiniek Tretorn a amerických ponožiek FoxRiver. Sídlime v Strupčiciach ale dodávame po celej Českej republike. Čižmy Tretorn sú zárukou kvality. Sú vhodné ako do lesa, tak aj do mesta či na voľný čas. Je možné u nás dohodnúť ako maloobchod, tak aj veľkoobchod. Pozrite sa na naše stránky :)

Internetový predaj klasických erotických pomôcok (vibrátory, erekčné krúžky, …), erotickej bielizne aj noviniek na trhu.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámska spodná bielizeň - podprsenky - nohavičky - komplety - dámske plavky.

Oblečenie, tričká pre dojčiace ženy. Osušky, tehotenské prádlo.

Obnova dát z havarovaných diskov, vedenie účtovníctva pre spoločnosti, predajom funkčnej bielizne

Maloobchod, predaj: - spodná bielizeň - plavky - zdravotné pančuchy - ponožky - pyžamá - a mnoho ďalších.

Predaj vlny, bavlniek, predtlačí, ihlíc, háčikov, gombíkov, stuh, čipiek, tkalúnov, priadzí, gumy, nití, ihiel, vreckoviek, nášiviek, port, obrusov, ponožiek, pančucháčov. Predávame bielizeň a plavky od českých výrobcov Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.