Je práca vo výškach bezpečná? Áno, ak máte k dispozícii kvalitné hliníkové lešenie či pojazdné veže, zdvíhacie plošiny, stavebné navijaky, ručné kladkostroje, rebríkové výťahy alebo závesné lávky. Ponúkame túto techniku na predaj či prenájom.

Import: -použitá stavebná technika -mechanizácia z krajín EÚ: -lyžica pre bagre a rýpadlá, čerpadlá, elektrocentrály, valce, dusádla, bagre, frakčné triedičky, dozéry, píly, žeriavy, kompresory, debnenie, výkopové paženie, stavebné bunky, kontajnery, lešenia, minibagre a ďalšie. Výstavba, stavba: -murované ploty.

Predaj - hliníkové strešné a fasádne systémy KALZIP.

Ponúkame: - prenájom MP 20, vysokozdvižná montážna plošina - výrub a prierez stromov - inštalácia reklamných pútačov, antén.

Zateplenie - fasády - striech. Fúkaná izolácia. Požičovňa lešenia.

Elektro-montážna činnosť: -verejné osvetlenie -vonkajšie osvetlenie -prenájom montážnych plošín -vyhľadávanie káblových porúch.

Prenájom, požičovňa, predaj stavebných strojov a príslušenstva: -vibračná a hutniaca technika -búracie, vŕtacie kladivá -kompresory -stroje na frézovanie a brúsenie (stavebné, podlahárske a stolárske práce) -rezačky stavebných materiálov -brúsky na parkety, čističe kobercov -priemyselné vysávače -ohrievače (plynové, naftové, ...

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Montáž a demontáž výstavných stánkov a expozícií