Je práca vo výškach bezpečná? Áno, ak máte k dispozícii kvalitné hliníkové lešenie či pojazdné veže, zdvíhacie plošiny, stavebné navijaky, ručné kladkostroje, rebríkové výťahy alebo závesné lávky. Ponúkame túto techniku na predaj či prenájom.

Montáž, demontáž, prenájom a doprava lešenia, zameranie stavby

Požičovňa, prenájom, montáž, demontáž: - lešenie

Firma K & P Stavby Therm s.r.o. so sídlom v Uničove sa zameriava na realizáciu stavieb od drobných stavebných úprav, cez rekonštrukcie či zatepľovanie, až po celej objekty, novostavby alebo stavby na kľúč vrátane zaistenia základovej dosky. Tiež poskytujeme predaj stavebného materiálu a požičovňu lešenia. Svoje služby zabezpečíme v celom Košickom ...

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je upratovacou firmou, ktorá Vám zaistí kompletné priemyselné čistenie hál, opláštenie budov, strojov či klimatizácií a to nielen v Šumperku, Zábrehu a Olomouci, ale po dohode aj v ostatných lokalitách Českej republiky. Tiež vám zaistíme pravidelné aj jednorazové upratovanie vrátane parného čistenia suchou ...

Predaj, prenájom: - lešenie Layher - hliníkové rebríky LAYHER LAYAL - lešeňové plachty a siete DÖRKEN - vrátky, výťahy a zhody GEDA - kotevné prvky EJOT, UPAT. Prenájom, požičovňa: - lešenie LAYHER.

Služby - Prenájom plošín. Výškové práce z plošiny. Orezy a rizikové výrub stromov. Opravy striech. Opravy žľabov, rýn. Čistenie striech a fasád a aplikácia proti machom a plesniam. Nátery striech a iné výškové práce.

Predaj: - stavebniny, stavebný materiál, rezivo, železo, piesok, štrk, remeselnícke potreby, náradie, farby, spojovací materiál, elektromateriál, rebríky, brikety. Požičovňa náradia, lešenia. Pristavenie kontajnerov na odvoz odpadu. Doprava.

Pokrývačstvo, klampiarstvo. Prenájom a montáž lešenia.

Požičovňa a prenájom pracovných plošín. Stavebná činnosť: - montáž nízkoenergetických RD - kompletizácia striech - údržba a opravy priemyselných objektov - tesárske, klampiarske práce. Zatepľovanie budov

Práca, služby: - murár, murárske - izolácia - prenájom lešenia

Stavebné práce vo výškach. Prenájom lešenia. Zatepľovanie budov.

Prenájom: - montážne plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavebný manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové výrub, orezy stromov, výškové práce, teleskopické manipulátory, prenájom plošín, zdvíhacia technika, práce vo výškach, plošiny Kontajnerová preprava do 5 t, hydraulická ruka, kontajner.

Stavebné a tesárske práce - stavby, opravy a rekonštrukcie striech - stavba a montáž lešenia - altány, pergoly, prístrešky.

PP Materials Predaj: - fasádne omietky - sekcionálne brány - výklopné vráta - oplotenie. Požičovňa lešenia.