Pre prácu všetkého druhu je tu náradie. Ručné náradie ako kladivá, skrutkovače, kliešte, píly, kľúče, šesťhrany alebo elektrické náradie medzi ktoré patria AKU skrutkovače, priamočiare píly, rozbrusovačky, hoblíky, vŕtačky zastanú prácu v akejkoľvek dielni

Naše služby: - vývoz a dovoz náradia a výrobkov - maloobchodný a veľkoobchodný predaj náradia - propagácia a výstavníctvo - konferenčný servis - predaj a montáž stavebných prestaviteľných priečok a podhľadov. .

Prenájom, predaj, servis, lízing. Požičovňa malej mechanizácie: -vibračná technika -búracie kladivá -skrutkové kompresory -miešačky -závitorezy -ohrievače -brúsky -vysávače-priemyselné, pre domácnosť zváračky -píly a ďalšie profesionálne náradie.

Bazár, záložňa: - domáce spotrebiče - audio - video - TV - mobilné telefóny a príslušenstvo - autorádia - športové potreby - náradie aj elektrické - rybárske potreby.

Prevádzkovanie požičovne náradia a stavebných strojov. Ponuka minibagrov, nakladačov, manipulátorov a valcov. Zaistenie predaja stavebnej techniky.

Predaj: - elektrokomponenty - Cu a Al pletenca - káblové oká, spojky - káblové priechodky, vývodky - náradie

Predaj, maloobchod: - náhradné diely - príslušenstvo na osobné a nákladné automobily - náradie.

Exšport a import náradia, meradiel a nástrojov na obrábanie a frézovanie.

Predajňa a požičovňa stavebných strojov a náradia HITACHI : - stavebné stroje - vŕtacie a sekacie kladivá - SDS plus/max - sekacie a búracie kladivá - kotúčové píly - mafly - píly chvosty - priamočiare píly s predkyvom - hoblíky - vibračné brúsky - priemyselné vysávače - ohýbačky a strihačky stavebnej ocele - uhlové brúsky.

Bazár, záložňa: - elektronika - náradie - šport

Predaj sekacej a vŕtacej techniky pre elektrické, pneumatické a hydraulické kladivá, kotúčové HM (HW) pílové kotúče, frézy a ďalšie nástroje na drevo, kov a hliník. Dia-kotúče betón, granit, mramor. Servis el. náradie.

Dodávka, predaj: -nástroje na trieskové obrábanie kovov zo spekaných karbidov či reznej keramiky a cermentov

Internetový predaj: - autodoplnky - ventilátory - kuchynské vybavenie - náradie - svietidlá.

Predaj, miešanie: - autolaky - potreby pre autolakýrnikov Plnenie do sprejov

Remeslá, služby - jadrové vŕtanie - diamantové rezanie otvorov Predaj, opravy, servis, bazár - náradie HILTI

Požičovňa, predaj, maloobchod, oprava, servis: -elektrické ručné náradie

Predaj, miešanie: - farby - laky - tmely - náradie