Pre prácu všetkého druhu je tu náradie. Ručné náradie ako kladivá, skrutkovače, kliešte, píly, kľúče, šesťhrany alebo elektrické náradie medzi ktoré patria AKU skrutkovače, priamočiare píly, rozbrusovačky, hoblíky, vŕtačky zastanú prácu v akejkoľvek dielni

Opravy - domáce elektrospotrebiče Elektroinštalačné práce Opravy - akumulačné kachle Opravy - ručné náradie NAREX

Služby: -výkup sezónneho ovocia (jablká, ríbezle) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu vrátane automobilov -výkup farebných kovov -plnenie fliaš propán-bután, PB** -odber nebezpečných odpadov pre TS** Bystrice nad Pernštejnom. -čerpanie LPG do automobilov. Maloobchodný predaj: -pracovné odevy, dodávky aj pre firmy ...

Maloobchodný predaj: -elektrické ručné náradie BOSCH, FESTO, DEWALT, FEIN, CROMWEL, METABO, MAKITA, NAREX, WAGNER, SCHNEIDER, ALTO, PREBENA, DOLMAR, DEPRAG -ručné náradie pre remeselníkov -ručné motorové píly -záhradné kosačky BOSCH -upevňovacia a kotviaca technika -spojovací materiál -hmoždinky -skrutky -vruty -akrylátové a ...

Prenájom - elektrocentrály 180kVA Elektroinštalačné prácerevízna činnosť - VN a NN Poskytuje - energetické poradenstvo.

Maloobchod: -náhradné diely na osobné a nákladné vozidlá -pneumatiky -náhradné diely pre motocykle, tuning, -náradie pre vybavenie pracovísk.

Maloobchodný predaj: -poľnohospodárske a záhradkárske potreby -hutnícky materiál -reťaze a pletivo -spojovací materiál -zvárací materiál, stroje a potreby -ručné a elektrické náradie -murovnícke potreby ai.

Predaj: -záhradná technika značky HUSQUARNA, JONSERED, HONDA VARI -nové návesy, prívesy, návesové a prívesové techniky WIELTON, FLIEGL, MARO -ručné náradie MAKITA, BOSCH, NAREX, METABO Služby: -výkup vozidiel -zaisťuje financovanie nového vozidla -servis vozidla vrátane nákupu náhradné diely -komisný predaj vozidla -výkup starého ...

XTline s.r.o. sa zameriava na dovoz a predaj železiarskeho, stavebného a záhradného náradia a nástrojov rôznych značiek a dodávky realizuje v Českej republike, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Lotyšsku.

Komunálna technika Nakladače Hutniaca technika Vibračná technika Autoprívesy Profesionálne ručné náradie Návesy Prívesy

Výroba, zákazková výroba, konštrukcia a predaj: -špeciálne aj štandardné tvrdokovové rotačné nástroje -špeciálne vŕtacie nástroje stupňové, tvarové, viacfazetkové -vrtáky, tvarované vrtáky -rozmerov a dĺžok podľa výkresovej dokumentácie -výhrubníky, výstružníky, záhlbníky aj špeciálne prevedenie -navrtávačky -stopkové frézy aj atypické ...

Výroba: -diamantové a CBN nástroje s galvanickou niklovou väzbou -diamantové kotúče, píly, pilníky, brúsky, diamantové nástroje pre kompozitné materiály. Renovujeme opotrebované diamantové a CBN nástroje.

Výkup - obrábacie stroje Predaj a opravy - obrábacie stroje Kovoobrábanie Zámočnícke práce

práca: - zemné - výkopové - búracie Požičovňa náradia: Ořechovská tel .: 725 358 347

Požičovňa - lešenie prenájom - stavebná technika stavebné kozy, navijaky, búracie kladivá HILTI Montáž, demontáž, zasieťovanie - lešenia (fasádne rámové, HAKI)

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál: -Skrutky, skrutky, matice, klince, podložky, nity ... -nerezový spojovací materiál -kotevní a upevňovacia technika -brusný, rezný materiál -silikony, tmely, peny, lepidlá -vrtáky -Ochranné pracovné pomôcky OOPP -drobné náradia.

Naša spoločnosť sa už od počiatku vzniku roku 1996, ako fyzická osoba, 2015 už ako spoločnosť s.r.o., zaoberá predajom spojovacieho materiálu a elektrického a ručného náradia. V kamennej predajni Vám s výberom pomôžu a poradia naši vysoko kvalifikovaní zamestnanci. Na skladu máme k dispozícii približne 30 000 kusov položiek pripravených na ...

Výroba náradia: - skrutkovače, račne - nástrčné kľúče - momentové náradie - gumové paličky - náradie na strojové skrutkovanie

práca: - kovovýroba - kovoobrábanie - zámočníctvo. Výroba, veľkoobchod: - spojovací materiál - hutný materiál - náradie - zvárací technika.

Naša firma KOVOMAT sídli v Bystřici nad Pernštejnem. Ak hľadáte železiarstva, predajňu s inštalatérskym potrebami či predajňu s ručným aj elektronáradím, tak potrebujete práve nás. Sme špecializovaná predajňa, ktorá ponúka všetko potrebné pre profesionálov i domácich majstrov, najmä také produkty, ako je spojovací materiál, elektronáradie, ručné ...

Oseva Agro Brno, s.r.o.- Pobočka. Maloobchodný predaj: - balená osiva poľných plodín (obilniny, strukoviny, olejniny, ďatelinoviny, krmoviny) - technické trávnej zmesi - poľnohospodárske trávnej zmesi. - granulovaný kravský hnoj - chemické prípravky a hnojivá - náradie pre domácich majstrov a záhradníkov - záhradkárske potreby.

Nákup, predaj: -kovoobráběcí, tvarovacie stroje -technologické zariadení. -nové, použité nástroje, náradie -opravy, modernizácia strojov -odkoupení strojov, vrátane demontáže, naloženie -doprava strojov (pozemné, námorné) na miesto určenia -vyřízení colných dokladov pri doprave poradenstvo.

maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové kľúče, momentový kľúč -ručné náradie -Zváracie techniku, potreby pre zváranie -silikony, miešacie metly -spojovacie materiál -pneumatické náradie -žebříky -pilové kotúče -frézy -boxy na náradie -vybavení dielní.

Stolárske materiály všetkého druhu predáva HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. so sídlom v Meríne, okre Žďár nad Sázavou. V sortimente nájdete plošné materiály, kuchynské dvierka, hrany, laky, lepidlá, nábytkové a stavebné kovanie, palubovky, lišty, terasy, stroje, nástroje aj náradie.

Profesionálne vybavenie firiem, požičovňa stavebného náradia. Výroba: -klíče -autoklíče. predaj: -železářství. Predaj a montáž: -vložek zámkov Predaj garníž, velkobchodní činnosť.