Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Zháňate statika? Potrebujete vypracovať projektovú dokumentáciu? Kontaktujte nás. Vykonávame projektovanie a statické posúdenie mostov, inžinierskych, pozemných a priemyselných stavieb vrátane stavebných úprav, rekonštrukcií a statického zabezpečenia. Zaoberáme sa návrhmi špeciálnych konštrukcií - železobetónových, oceľových i plastových ...

Projekčná a inžinierska činnosť. Výstavba, stavby na kľúč.

Projekčná a inžinierska činnosť. Preukazy energatickej náročnosti budov. Energetické hodnotenie pre dotačný program Nová zelená úsporám.

Projektová činnosť v investičnej výstavbe. Výkon zememeračských činností. Montáž meradiel. Meranie emisií, imisií.

Dodávka, realizácia a montáž železobetónových prefabrikovaných mostných prvkov, zvodidiel, protihlukových stien. Inžinierska a projekčná činnosť. Výroba a dodávka čerstvých betónových zmesí.

Služby - ekonomické a finančné poradenstvo - inžinierska činnosť vo výstavbe - projektová činnosť vo výstavbe

Služby - inžinierska činnosť - projekčná činnosť

Statické výpočty oceľových konštrukcií

Rodinné domy na kľúč. Montované nízkoenergetické aj pasívne drevostavby na kľúč, murované stavby. Ekonomické stavby. Poradenstvo, projekty, financovanie, ukážkové stavby. Prehliadky rodinných domov aj rozostavaných stavieb.

Projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčná činnosť, projekcia: - stavebné - inžinierska kancelária - sklady pohonných hmôt - čerpacie stanice - čistiarne odpadových vôd - palivové hospodárstvo.