Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Projekčná činnosť (pozemné staviteľstvo), stavebné dozory, vybavovanie stavebného povolenia

Projektová činnosť vo výstavbe -Statické projekčné práce -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce

Autorizovaný inžinier. -vykonáva inžiniersku, projektovú činnosť -dozory v stavebníctve -činnosti koordinátora BOZP na stavenisku -preklady stavebnej dokumentácie do nemčiny.

Projektová činnosť: - technické a technologické zariadenie budov.

Práca: - posudky a expertízy stavebné - akustické štúdie - tepelné a zvukové izolácie - asfaltové krytiny a šindle - plávajúce podlahy - zatepľovanie fasád.

Služby: - súdny znalec, odhadca: -znalecké posudky, odhady ceny nehnuteľnosti pre finančný úrad a notára. Projekcie, projekty: -pozemné stavby -rodinné domy, chaty, garáže. - projekty a výpočty pre akciu Zelená úsporám - zabezpečenie vyjadrenia orgánov k projektom stavieb.

Čističky odpadových vôd. Projektová a inžinierska činnosť: -vodohospodárske stavby -inžinierske siete Tepelné sústavy: -tepelné kanály -plynové kotolne

Služby - projektová dokumentácia pozemných stavieb - statické posudky k projektu - tepelnotechnické výpočty, výpočet tepelných strát objektu - stavebný a autorský dozor - štúdie.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Projektová činnosť vo výstavbe. Statika a dynamika stavieb.

Strojovo stavebný servis. Stavebné práce: -inžinierska činnosť -projekcia -plastové podlahy. Výroba, predaj: -rezivo. Hydrogeológia (ochrana spodných vôd): -geológia -odstraňovanie ekologických škôd: -likvidácia ropných havárií -sanácia pôdy.

Technická pomoc v investičnej výstavbe. Poskytovanie technického dozoru investora. Poradenstvo pri kúpe alebo predaji realít.

Projektová činnosť vo výstavbe: - vodohospodárske stavby.

Služby - projekty vstavieb operačných sál, čistých profstorov pre zdravotníctvo a elektrotechnický priemysel - projekčné a konštrukčné práce - projektová dokumentácia - stavebné výkresy

Sme stavebná firma s dlhoročnými skúsenosťami v projektovaní a realizácii rodinných domov aj občianskych stavieb na kľúč. Stavebnej činnosti sa venujeme od roku 2000. Ku každej zákazke pristupujeme individuálne a pri realizácii operatívne reagujeme na požiadavky investora tak, že výsledok ich vnímam ako komplexný prístup a starostlivosť o ...

Činnosť: - autorizovaný architekt - návrhy stavieb - inžinierska činnosť

Projekčná kancelária: - projektová činnosť v stavebníctve.

Projektová činnosť v oblasti občianskych, bytových a priemyselných stavieb a úprava verejných priestranstiev.

Energetický štítok Zlín pre rodinné a bytové domy s najlepšou cenou v Zlínskom kraji. Nová zelená úsporám. Kotlíkové dotácie. Spracujeme Vám energetické preukazy budov (PENB).

Pozemné staviteľstvo: - zatepľovacie systémy, - projekcia a realizácia, - revitalizácia.

Projekt-tím Zlín. Projektová činnosť v investičnej výstavbe: -projekty ústredného vykurovania, zdravotechniky, plynoinštalácie a potrubných rozvodov. Kancelária: Novesta-hala euronics Pri Zimnom štadióne 4286.

Projekt, výstavba, realizácia na kľúč: - zrubové drevostavby, zruby - zrubové stavby, zruby - stavby rámovej konštrukcie - záhradné prístrešky, altány, pergoly - drevointeriéry - montáž krovov s podkrovnými vstavbami - obložky okien, dverí, štíty, zábradlia, okná, predsteny, stropy.

Projekčná kancelária: - projektová činnosť v stavebníctve - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.