Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Realizácia, pokládka: - betónové podlahy - betónové potery.

práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - kopanie základov, bazénov - základové dosky - oplotenie - murárske práce - demolácie. autoservis: - mechanické práce - karosárske práce - zváranie autoplastov.

Nákladná autodoprava: - nákladné vozne zn. Tatra - doprava sypkých materiálov - odvoz stavebnej sutiny - vývoz fekálií, lapolov. práca: - zemné, výkopové - práca bagrom.

práca: - dláždičské - kamenné obklady.

Spoločnosť AGP - nova spol. s r.o. České Budějovice sa zaoberá kompletným spracovaním predprojektovej a projektovej dokumentácie stavieb priemyselných, bytových, občianskych a tiež poľnohospodárskych. Ďalej sa zameriavame na inžiniersku činnosť, statiku a dynamiku stavieb a planografii. Služby, stavebné projekcie, projektovanie: - priemyselné ...

Spoločnosť ELLI Montáže a revízie elektrických zariadení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrickej inštalácie a silnoprúdové rozvody, ďalej sa zaoberá výrobou rozvádzačov NN. Pôsobíme na celom území Slovenskej republiky, montáže vykonávame tiež na slovenskom, v Nemecku a inde v Európe. Vykonávame elektromontážne práce na priemyselných stavbách i ...

elektroinštalačné práce montáž - bleskozvody

Výroba, predaj: -malty -šlechtěné omietky -omítky a štuky -podlahové hmoty a torkrety -lepidla -spárovací hmoty -sanační omietky -fasádní farby a penetrácie -pojiva.

produkty: - výroba a predaj širokej škály betónov - prírodné triedené aj netriedené kamenivo - liate anhydritové potery AnhyLevel pre vytvorenie dokonale rovné podlahy - liate cementové potery CemLevel pre podlahy vo vlhkom prostredí alebo v priestoroch s požadovanou pevnosťou - liate izolačnej cementové peny Poroflow umožňujúci ľahké ...

Píla. predaj: -truhlářské a stavebné rezivo -hranoly, fošne, laty, dosky, krajina, palivo, tyčovina -krovy, väzby, prírezy.

Geodetická kancelária Ing. Marie Marčanové vykonáva geodetické práce so špecializáciou na problematiku katastri, vrátane ponuky poradenstva a konzultácií. Zákazky realizujeme v rámci južných Čiech, v okresoch České Budějovice, Český Krumlov, Tábor a Jindřichův Hradec. Geodetické práce, geodézia: - geometrické plány - vytyčovanie ...

Komplexné architektonickú, projekčná a inžiniersku činnosť poskytuje svojim klientom architektonická kancelária pána Ing. arch. Jaromíra Kročák. Zameriavame sa na projekcie rodinných a bytových domov, rekonštrukcie, občianske stavby, hotely ale aj historické stavby. Sídlo ateliéru nájdete na adrese Riegrova 20, České Budějovice. Architektonická ...

Vyrábame a montujeme drevené domy, zruby, víkendové a rekreačné chaty, hobby včelíny záhradnej chatky a zrubové garáže. Ďalej predávame kvalitné lacné palubovky a rezivo. V našom sortimente nájdete tiež špičkové české gélové lazúry Tixodecor pre ochranu dreva.

Montáž, výroba: -oceľové atypické konštrukcie hál -sklady, tribúny -autosalony -benzínová čerpadlá -železobetonové konštrukcia -opláštění hál a objektov materiálom HAIRONVILIE. Demolácia objektov. Protipožiarne systémy.

Hodinnový manžel Remeslá, služby, opravy, servis - sťahovanie - natieračské práce - maliarske práce - elektrikárske práce - upratovacie práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahárske práce - murárske práce - vodoinštalačné práce - záhradnícke práce

práca: - dláždičské - pokládka dlažby z kameňa - obklady z kameňa.

práca: - kúrenárske - montáž kúrenia - inštalácia solárnych systémov, tepelných čerpadiel - servis kotlov.

služby: - preukaz energetickej náročnosti budovy (ENB, PENB) - energetická štúdia budov - projekčné práce.

Stavebná firma: - murárske práce - fasády - sadrokartóny - obklady, dlažby - revitalizácia panelových domov - pôdne vstavby.

Podlahárske práce, pokládka: - drevené podlahy - plávajúce podlahy - koberce, PVC - renovácie drevených podláh.

Zákazkové stolárstvo: -výroba nábytku -schody -pergoly a prístrešky -ploty -Drevené podlahy -zahradní domčeky -kotce pre psov -Drevené WC.

služby: -projektovanie a inžinierska činnosť v oblasti rozvodov a transformačných staníc všetkých napätí.

práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske - montáž strešných okien.