Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebné projekcie, inžinierska činnosť. Stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia a opravy - stavby občianskej - bytové - priemyselné.

Práca: - zakladanie stavieb - základové dosky

Stavebná firma: - bytová výstavba - priemyselné stavby - drevostavby Práca: - kúrenárske, vodoinštalatérske Predaj, prenájom, opravy: - kráčivé rýpadlá MENZI MUCK

Návrhy, projekcie: - detské ihriská - športoviská

Výškové práce - rizikové výrub stromov - starostlivosť o zeleň - nátery striech - odstránenie snehu - všetky stavebné dokončovacie práce - opravy komínov.

Stavba, výstavba: -bytová -občianska -priemyselná

Recyklácia stavebných odpadov - stavebná suť, stavebný odpad - materiál z demolácií vozoviek - drvenie kameňov v lomoch - recyklácia dráhových štrkov. Stavebná činnosť - zemné práce - rekonštrukcia vozoviek a komunikácií - výstavba pozemných objektov - demolácia. Drvenie a triedenie nerastných surovín v lomoch.

Drevovýroba, výroba: - dyhové zosadenky Predaj, montáž: - laminátové, vinylové podlahy - drevené podlahy - dvere

Práca: - sadrokartonárske - tesárske - stolárske - murárske

Práca: - maliarske - natieračské Predajňa farby laky: Český Krumlov, Továrenské 66 Tel.: 380726022

Sme projekčná kancelária, ktorá Vám ponúka mnoho služieb. Od spracovania štúdie, projektu pre stavebné povolenie, financovanie až po výberové vhodného dodávateľa v blízkosti stavby.

Výroba: -interiérové dvere z masívu

Geodetická kancelária -kompletné geodetické práce -geometrické plány a vytyčovanie hraníc pozemkov -zameranie stavieb pre kolaudáciu -vytyčovanie siete a vytýčenie stavieb -mapové podklady pre projekt -digitálne technické mapy -zameranie inžinierskych sietí.

Predaj: - hnojivá - minerálne a soľné lizy - stavebný materiál - mulčovacia kôra, rašelina, substráty - náradie

Služby: - podkrovné vstavby - izolácia - liate samonivelačné anhydritové potery - montáž sadrokartónov - klampiarske práce, pokrývačské práce - zatepľovanie budov - krby, krbové a kachľové pece

Nákladná autodoprava s HR Predaj - rezivo Predaj - stavebný materiál Predaj - železiarstvo Pokrývačské práce - rekonštrukcia striech

Práca: - inštalatérske - kúrenárske - elektroinštalačný - revízia elektro - plynoinštalačný - revízia plynu - servis plyn kotlov a TČ BAXI, JUNKERS, VIESSMANN, BUDERUS, PROTHERM, STIEBEL ELTRON, VIADRUS, DAKON, VAILLANT Predaj: - vodoinštalačný a kúrenársky materiál - zariaďovacie predmety - teplovodné kotly - splyňovacie ...

Výroba, predaj: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámovanie obrazov, zrkadiel -paspartovanie -kompletný rámovací servis

Požičovňa stavebnej mechanizácie a náradia: (bagre, valce, hutniaca technika, nakladače, dozéry, lešenie, mobilné WC, staveniskové oplotenie, vŕtačky, búracie kladivá, krovinorezy, motorové vrtáky, vysávače, čerpadlá, ohrievače, kompresory, elektrocentrály, dieselové, stavebné výťahy a iné.

Predaj, servis nástrojov a náradia pre drevospracujúcu a kovospracujúcu výrobu. Predaj brusiva, spojovacieho materiálu, lepidiel a prípravkov na čistenie a údržbu nástrojov a strojov. Predaj a servis lesnej a záhradnej techniky.

Zákazkové stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - skrine - kancelársky a bytový nábytok - ploty, vráta

Práca: - inštalatérske - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske - Vodo, Topo, Plyn

Činnosť: - kamenárstvo - kameňosochárstvo