Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Lakovnícke a natieračské práce. Maliarske práce. pokládka: - podlahové krytiny. Zváračské a zámočnícke práce. testovanie: - meranie - analýzy a kontroly.

Zámočnícke práce: - bezpečnostné a ochranné mreže aj kované - vjazdové brány posuvné aj dvojkrídlové - vráta a bránky - plotové panely na mieru podľa Vašich požiadaviek (výplň drevo, plast, kov) - zábradlia. Zámkovej, historické kamenné i tehlovej dlažby - obkladačské práce. Stavebné práce: - fasády s klasickou omietkou, fasády ...

Tesárstvo a pokrývačstvo. Rekonštrukcia a opravy striech. Klampiarske práce a strešné okná. Nadkrokvová izolácia, svetlovody a drevené osvetlenie.

Vysúšaniu a trvalá izolácie vlhkého muriva stavieb - elektrofyzikálne elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Veľkoobchod, maloobchod: -koupelnové štúdio -vodovodní batérie -vany -sprchovací kúty -sprochové boxy -Masážne boxy -parní kúpele -koupelnový nábytok -Masážne panely -koupelnové doplnky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

služby: - vývoj, výroba a dodávky železničných prejazdov a prechodov pre chodcov - železničné prejazdy a prechody

Spoločnosť Discoveryou, s.ro. realizuje odvlhčenie nehnuteľností a historických pamiatok, pričom využívame moderné elektro-fyzikálne systémy českého pôvodu.

Stavebné a murárske práce. Ako už bolo spomenuté firma Jakub Neoral sa zameriava na stavebné a murárske práce. Našim klientom ponúkame spoľahlivosť, zodpovednosť a profesionálne odvedenú prácu. Naše služby zahŕňajú všetky murárske, obkladačské a sadrokartonárske práce, rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier aj servis okien a ...

Manipulačný a expedičný sklad dreva. Predaj, výkup: -drevo, frézované palisády -guláče a polkuláče vrátane impregnácie -palivové drevo: guľače, štiepaná polienka.