Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Murárske práce ANLI Vám ponúka mnoho služieb v obore murárstva. Zaoberáme sa zatepľovaním domov a bytov, maliarstvom, montáže sadrokartónu, aplikácie omietok a ďalšie.

Ponúkam murárske práce ako sú zateplenie fasád, vnútorné i vonkajšie fasády, rekonštrukcia bytových jadier, opravy okien a podobne. Murársku činnosť prevádzkujem v oblasti Juhomoravského kraja.

Stavebná firma - bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia budov - sanácia - zemné výkopové práce - búracie práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád - obkladačské práce.

Ponúkame ručné opracovanie prírodného aj umelého kameňa, kvalitné ručné kamenárske práce.

Stavebná spoločnosť: -výstavba, rekonštrukcia, opravy -rodinný dom, rodinné domy, RD na kľúč -živnostenský, živnostenské domy -stavebné a búracie práce -podkrovie zo sadrokartónu, sadrokartóny -minerálne kazetové podhľady -interiéry, interiérov -podhľady, priečky, oblúky, klenby, bytové jadrá -tesárske, pokrývačské, klampiarske ...

Výroba, predaj: - plastový zvárací drôt a profily z PE, PP na zváranie plastov, polypropylénových dosiek (kruhový, oválny a trojuholníkový profil, široký výber farieb) - ABS, EPDM pre autoopravy - certifikát EPW - technológ zvárania plastov, termoplastov.

Zaoberáme sa zváraním a poskytujeme servis, opravy, náhradné diely.

Dodávka a montáž sadrokartónových systémov, suchých stavieb a strešných okien.

Práca: -obkladačské -murárske -podlahárske -rekonštrukcia

Výroba: -kuchyňa -dvere -obklady -Vstavané skrine a všetok interiérový nábytok.

Slaboprúdové rozvody: -elektronické, mechanické zabezpečenie objektov, požiarna signalizácia, kamerové systémy. Výstavba inžinierskych sietí: -metalické telekomunikačné siete -poverenie ČTÚ -pokládka rúrok pre optické káble -plynofikácia obcí -vodovody a kanalizácie -káblové rozvody a prípojky NN -verejné osvetlenie -stavby po ...

Drevovýroba, stolárstvo a stolárstvo: -reklamný darčekový tovar -kazety pre darčekový a priemyselný tovar -hračky -sústružené predmety Povrchová úprava podľa priania zákazníka. Obaly na víno (drevené). Didaktické pomôcky.

Montáž, oprava, údržba, rekonštrukcia: -elektromontáže -vysoké napätie VN, VVN -nízke napätie NN -výstavba a rekonštrukcia trafostanice -revízia elektrické zariadenia -zemné a výkopové práce -projekčné, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonštrukcia verejného osvetlenie -predaj káblov a elektromateriálu: ...

Stolárstvo, stolárstvo, podlahárstvo. Výroba -drevené okná (okno, okná) -balkónové dvere v prevedení EURO IV 68. Novo aj výmena. Pre novostavby aj rodinné domy a panelové zástavby.

Nákladná autodoprava. Práca autožeriavy 7t a 20t, preprava sklápačková, kontajnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-všetko vozidla (automobily) TATRA s možnosťou pripojenia prívesov. Zemné výkopové práce JCB.

Služby: -vyznačenie budovy v katastri nehnuteľností -rozdelenie pozemku -zmena hranice pozemku -vyznačenie vecného bremena -vyhotovenie overených kópií prvopisu geometrických plánov.

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Stolárstvo: -dvere, vráta -obklady stien, stropov -menšia práca z lamina -pergoly -vonkajší nábytok -stoly, skrine -postele z masívu -opravy historického nábydku -výroba historických replík dverí a vrát.

Stolárstvo. Zákazková výroba nábytku. Výroba a renovácia kuchýň. Výrobky z masívu - dvere, postele a ďalšie. Záhradný nábytok - pergoly, prístrešky, altánky, detské domčeky...

Zákazková výroba nábytku a interiérov z laminovaných drevotrieskových dosiek a masívu. Obývacie steny.

Zákazková výroba interiérového nábytku. Vymeriame a spracujeme grafický 3D návrh a cenovú kalkuláciu a následne vyrobíme originálny nábytok podľa priania klienta. Výroba nábytku do: -kuchyňa -obývačky -spálňa -detskej izby -kancelárie -baru. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Predaj a montáž tieniacej techniky: -švédske žalúzie -vertikálne žalúzie - vhodné do kancelárií, novostavieb a moderných bytov -markízy -roletky látkové do interiérov -siete na okná i garážové vráta -vykonávanie murárskej a stavebnej práce. Garážové brány: -sekčné, roletové a kazetové.