Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj materiálov pre kompletizáciu a výrobu nábytku.

Spoločnosť PPBAU servis eu s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zameriava na servis v odbore striech a hydroizolácií. Zaistíme záručný a požiarny servis plochách striech vrátane ich údržby. Sídlime v Ostrave na ulici Zámostná 1155/27.

Maľovanie čistou technológiou, príprava, manipulácia s nábytkom a krytie zadarmo. Štrukturálne nástreky Gotele, Mramoran a iné, na rôzne povrchy: omietky, bytové jadrá, linky, dvere, apod. Nátery dverí, zárubní, fasád a mnoho ďalších. Kvalita, spoľahlivosť a dobré ceny.

Stavebná firma, výstavba: - priemyselné a bytové objekty na kľúč - rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov - strechy - nové, oprava existujúcich striech - rodinné domy - opláštenie budov.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -skrine -stolíky -postele -kancelársky nábytok -dvere -pergoly -schodisko -zábradlie

Hlavnou náplňou spoločnosti GABAS - stavebná spoločnosť s.r.o. je poskytovanie služieb v oblasti staviteľstva. Sme rozvíjajúca sa stavebná firma pôsobiaca na celom území SR. Ponúkame Vám rekonštrukcie, prestavby, základovej dosky, výrobu drevostavieb, realizáciu vykurovacích systémov a v neposlednom rade zemné práce. Všetky práce zabezpečujeme ...

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Veľkoobchod, predaj, stavebniny: -stavebný materiál -vybavenie Vašej stavby od A až do Z -stavebné družstvo -realitná kancelária -stavebné práce.

Maloobchod, predaj: -náterové hmoty -akrylátové-vodou riediteľné: -drevo -kov -fasády -tmely, lepidlá, PU peny -spotrebiteľská chémia -postreky -maliarske prípravky -ochranné nástreky-autokarosérie -miešanie, tónovanie -plnenie. autolaky-spreje.

Spoločnosť KMT International, s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na navarovanie električkových a železničných koľajníc. Vykonávame renováciu a rekonštrukciu električkových oblúkov a križovatiek súčastí pomocou patentovanej technológie navarovanie automatom pod tavivom bez predhriatia. Naša technológia pomáha výrazne znížiť náklady na ...

Veľkoobchod: - vodoinštalačný a kúrenársky materiál - armatúry - sanitárna keramika - vodovodné batérie - vane, sprchové kúty - kúpeľňový nábytok.

Predaj, e-shop: - náradie - kladivá - záhradná technika - kompresory - ručné píly - rýle - lopaty - kosačky - plotostrihy - záhradné traktory. Požičovňa, opravy, servis: - elektrické, benzínové ručné náradie - záhradná technika. opravy: - elektromotory - transformátory - čerpadlá - prevíjanie cievok.