Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Výstavba drevostavieb, rekreačných stavieb, kanadských domov i tesárskymi prácami. Drevostavby sú realizované kompletne, teda aj s návrhmi a projekciou a financovaním. Pracujeme na území celej Slovenskej republiky, aj na slovenskom a v okolitých štátoch. Sme spoľahlivá firma s precízne a rýchlo odvedenú prácu.

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Obrábanie a zámočníctvo zvarence, výpalky a rezanie stavba stroj, strojných častí modernizácia a prestavba strojov

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Veľkoobchod, predaj: - materiál kúrenársky a vodoinštalatérsky.

Qhouse znamená Quality House - kvalitné domy. Nami dodávané drevostavby vás príjemne prekvapia cenou a kvalitou prevedenia. Ponúkame drevostavby na kľúč alebo si vyberte z projektov prezentovaných na webe z kategórií klasické domy, bungalovy a moderné domy. Aj tieto vám individuálne upravíme.

Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

Kuchynské štúdio Inte Olomouc je prevereným dodávateľom kuchýň na mieru, ktorý si našiel cestu do mnohých českých domácností. Svojim zákazníkom zaručujeme vždy perfektný servis a postaráme sa o kompletné zabezpečenie novej kuchyne - od prvého návrhu až po samotnú realizáciu. Dodávame len kuchyne českej továrenské kvality, a to za tú najlepšiu ...

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Žeriavnícke práce a prenájom autožeriavov. Mobilnými autožeriavmi zaisťujeme výškové žeriavnícke práce, montáž a demontáž konštrukčných celkov, betónovanie nosníkov, manipuláciu s piliermi a inými ťažkými alebo objemnými celkami a pod.

Ján Stříteský sa zameriava na výrobu dreveného a laminovaného nábytku, na stolárstvo, výrobu pergol a prístreškov a postará sa aj opravy a renovácie.

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.