Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -bytové, občianske a priemyselné stavby

Poľnohospodárska spoločnosť - výroba a predaj dopravných značiek - rastlinná a živočíšna výroba - poľné a zemné práce.

Stavebné práce, projektovanie: -novostavby -rekonštrukcia -pôdne vstavby -prístavby, nadstavby -inštalatérske práce.

Predaj, e-shop: - elektroinštalačný materiál Služby: - elektroinštalačná práca - návrhy a montáže fotovoltaických systémov

Výroba: - vzduchotechniky Výroba, prenájom: - mobilné kotolne Elektroprojekcia.

Projekty, dodávky, montáž, servis, revízia, skúšky: -elektroplynové spotrebiče -plynové vykurovanie -olejové vykurovanie -podlahové kúrenie -rozvod plynu -rozvod teplej a studenej vody. Murárstvo-rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - sadrokaronárske

Výroba upevňovacích systémov - zemné skrutky a kotvy. Zámočnícka výroba.

Predaj a pokládka podlahových krytín: -koberce, lina -plávajúce podlahy -parkety, korky -obkladanie schodov -renovácia starých drevených a parketových podláh.

Kompletný sevis kotercov, horákov a kotolní. Montáž, opravy a servis - kotly, horáky - plynové zariadenia. Revízia - hasiace prístroje - komíny - elektrické a plynové zariadenia - tlakové nádoby. Školenie topičov a obsluh plynových zariadení.

Inštalácia, rozvod: -plyn -voda -kúrenie -elektro. Montáž, oprava plynových spotrebičov. Priemyselné kotolne, priemyselné vykurovanie.

Priemyselné lakovanie dielov pre automobilový priemysel - autolakovňa. Autodoprava - dodávková a nákladná preprava - medzinárodná a tuzemská - skladovanie. Kovovýroba - zváranie - lisovanie - rezanie. Prírodné drevostavby - výroba altánkov a odpočinkových lavíc v turistických oblastiach.

Autodoprava nákladné vnútroštátne aj medzinárodné. Opravy a servis nákladných vozidiel. Zemné práce.

Predaj - farby, laky, lazúry, moridlá - lepidlá - kotviaci materiál - stavebná chémia - upratovacia drogéria - dekoratívna kozmetika - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy

Stavba, výstavba: -bytové domy -nebytová výstavba -rekonštrukcia

Drevárska výroba - výroba ekologických palív - drevené brikety a štiepky. Kovovýroba - zámočnícke práce - vŕtanie, sústruženie, frézovanie a lisovanie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -strešné materiály -strešné krytiny -strešné okná -izolácia -plechy -odkvapy

Drevopredaj, predaj: - dosky DTD, OSB, MFP - preglejky - hranoly, laty - stolárske rezivo - nábytkové kovanie

Stavebná spoločnosť, výstavba: - občianske stavby - rekonštrukcia budov - zatepľovanie domov

Účtovné a daňové poradenstvo. Projektová činnosť v stavebníctve. Finančné poradenstvo.

Výroba a predaj: -káble oheň nešíriaci a ohňovzdorné -káblové súbory -hermetické káblové priechodky.

Predaj a dodávky materiálu z prírodného kameňa a kamenicky opracovaného kameňa, ako sú obrubníky, kamenné dosky, dlažobné kocky, studne, pomníky a záhradný mobiliár z kameňa. Veľkoobchod aj maloobchod. Centrála: Naturstein Georg Ederer GmbH Rannersdorf 4, 93449 Waldmünchen Tel: +49997590295 Fax: +4999751577