Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj podlahových krytín vrátane ich pokládok.

Predaj, montáž a technické riešenie lícových tehál a obkladových pásikov.

Čistenie studní a vrtov Plzeň a okolie. Doplnkové práce okolo studne.

Stavebná spoločnosť BONA FIDE Plzeň, s.r.o. vykonáva všetky stavebné práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domov, rekonštrukcie stavieb aj historických budov. Medzi naše ďalšie aktivity patrí developerská činnosť. Sídlime v obci Kyšice pri Plzni. Stavebná firma, výstavba, stavebné práce: - rodinné, bytové domy - priemyselné, ...

Činnosť: - služby pri príprave a riadení realizácie investičných projektov - inžinierska činnosť - projektová činnosť

Meranie emisií kotlov spaľujúcich plynné palivá. Školenia a skúšky topičov nízkotlakových kotolní. Revízia plynových zariadení, poradenstvo.

Veľkoobchod, maloobchod: - vodoinštalačný materiál - kanalizačné potrubie.

Maľby Mareš Vám zaistia kompletný maliarsky, lakovnícky a tapetársky servis domov, bytov, kancelárií a fasád, vrátane ich zateplenia. Špecializujeme sa na výmaľbu novostavieb a objektov po rekonštrukcii prevažne v Plzni a okolí. Svoje služby poskytujeme už viac ako 20 rokov.

Výškové práce horolezeckou technikou v Plzni. Opravy striech - čistenie odkvapov - nátery konštrukcií - opravy fasád - umývanie a čistenie hál - umývanie okien - rizikové výrub stromov - schádzanie snehu a ľadu zo striech

Veľkoobchod a maloobchod: -predaj a pokládka všetkých podlahových krytín. Plávajúce podlahy: -plávajúca korková podlaha -plávajúca podlaha z prírodného linolea -dyhovaná plávajúca podlaha. Koberce: -priemyselné koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Drevené podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenstvo: ...

Ponúkame 3D grafické návrhy, projekty a vizualizácie kúpeľní, kuchýň a interiérov. Realizácia luxusných kúpeľní, rekonštrukcia kúpeľne, bytu, bytových jadier, dôraz na kvalitu, individualitu a design. Vykonávame obklady do kúpeľne, kuchyne na mieru.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Tesárstvo Kebrdle - tesárske práce - výroba krovov - výroba a montáž pergol, altánkov, plotov.

Stavebno inžiniersko projektový ateliér - projekčná činnosť.

Činnosť - montáž fotovoltaických elektrární - montáž elektronických protipožiarnych zabezpečovacích systémov a bezpečnostných zabezpečovacích systémov.

Stavebná a realitná činnosť - výstavba bytových domov - developerská činnosť.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - automatické a inteligentné rozvody - alarmy, domáce telefóny - osvetlenie.

Kovovýroba - oceľové konštrukcie - posuvné brány - krídlové vráta - schodisko.

ThermoInstal - projekcia vykurovania. Služby - projektová dokumentácia kotolní teplovodných i parných výmenníkových staníc, horúcovodných aj parných tepelných sietí, podzemných i nadzemných vykurovacích systémov budov.

Predaj - plastové okná - plastové vchodové dvere - hliníkové dvere.

Stavebná činnosť - dopravné stavby - zemné práce.

Elektromontážne práce: - rozvodne - výstavba trafostaníc - elektrické prípojky NN, VN.

Montáž: - fotovoltaické systémy, panely - malé veterné elektrárne.

Výroba - patentovaný nástenný systém - stenové systémy - riešenie na stenu - regály - háky - držiaky kolies - garážový nábytok.

Práca: - elektroinštalácia - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž solárnych, fotovoltaických systémov. Stavebné práce: - rekonštrukcia interiérov.