Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -L142 - Dobývanie a úprava piesku a ílovinových zemín, zemné práce

Zámočníctvo. výroba: nerez, čierny materiál

Autorizovaný servis a požičovňa stavebných strojov Wacker neuson. Prenájom stavebných strojov od malej mechanizácie až po ťažké stavebné stroje.

Veľkoobchod ponúka pre drevostavby a kuchyne drevo, dvere, formáty Moralt, lamino, lišty, dvierka a kovania. Drevotrieska vlhku a plesnivzdorná OSB, MFP preglejka a pracovné dosky značiek Pfleiderer, Duropal, Wodego, Blum predávame vrátane formátovania. Sortiment: -Lamina, Drevotrieska DTD 8-38 mm, -DTD dyha, Latovky, Preglejky, Hrany, ABS ...

Výroba, montáž, demontáž: -plastové okná, dvere -parapety, žalúzie, siete -ekologická likvidácia starých okien.

Klampiarstvo-pokrývačstvo. Práca: -klampiarske -pokrývačské -tesárske -montáž strešných okien -zateplenie podkrovných priestorov -strechy na kľúč -rekonštrukcia striech.

Výrobca, výroba: - murované rodinné domy na kľúč, každoročne realizuje a odovzdáva svojim klientom v Českej republike a na Slovensku cez 300 domov. Služby: - príprava individuálneho projektu - vybavenie stavebného povolenia - zabezpečenie najvhodnejšieho financovania - realizácia stavby.

Predaj prírodné, protišmykové, vodopriepustné, kamenné povrchy pre bazény, terasy, schody, príchody. Rekonštrukcia betónov.

Zámočníctvo a kovovýroba vrátane montáží oceľových konštrukcií. Zákazková výroba: -vráta -schodisko -ploty -kovové brány -nosné oceľové konštrukcie.

Stavebné práce: -zemné práce, pokládky inžinierskych sietí -jadrové vŕtanie betónu a železobetónu diamantovými nástrojmi -búracie práce hydraulickým kladivom na kolesovom bagre.

Inštalatérska a kúrenárska firma: -domovné a stredotlakové rozvody plynu a vody -ústredné kúrenie -montáže a revízie kotolní.

Elektroinštalácia a Elektromontáže: - Rozvody elektro priemyselných aj obytných budov - Fotovoltaické elektrárne - Hromozvody - Inštalácia a montáž osvetlenia interiérov a exteriérov - Revízia Novostavby a rekonštrukcia: - Byty, administratívne budovy a objekty štátnej správy - Murované rodinné domčeky - Drevostavby - Činžové bytové ...

Vykonávam stavebnú činnosť vrátane rekonštrukcie a fasád.

Práca: -pokrývačské -klampiarske.

Hľadáte bazár použitých stavebných strojov? U nás Vám ponúkame široký výber preverených použitých stavebných strojov, nákladných a úžitkových vozidiel. Vami zakúpený stavebný stroj Vám odvezieme až na miesto určenia. Zaistíme financovanie, váš stroj na protiúčet. Zaisťujeme predaj - výkup - leasing - protiúčet.