Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Pokrývačstvo Felix Mužík vykonáva realizácie a opravy všetkých druhov striech, klampiarske i tesárske práce. Ďalej ponúkame umývanie striech vysokotlakovým zariadením, výškové práce aj prenájom plošiny. Sídlime v Rokycanoch. Vykonávame tieto práce: - klampiarske - pokrývačské - tesárske - rekonštrukcia, opravy striech - montáž, ...

Výroba tepelnej energie a rozvoj tepelnej energie, nepodliehajúca licenciu realizovaná zo zdrojov tepelnej energie s inštalovaným výkonom jedného zdroja nad 50 kW -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Drevárska výroba

Služby: - realitný a finančný poradca

Stolárstvo, výroba: - zákazková - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok - spálňa

Činnosť: - montáž a servis strojného zariadenia - bránové systémy (rolovacie mreže, priemyselné a garážové brány) - požiarne uzávery (textilné roletové, oceľové rolovacie) - dymové zábrany (sklenené, textilné) Požiarny dozor.

Výroba, predaj: -hračky -stavebnica -klasické drevené české hračky -výroba podľa priania zákazníka -drevené bytové doplnky. Stavebné stolárstvo: -schody, zábradlia, dvere, vstavané skrine -kuchyňa -detské stolíky a stoličky. Prijímame zákazky pre montážne a kompletizačné práce pre telesne postihnutých.

Činnosť: - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - vzduchotechnické práce - montáž solárnych systémov - plynoinštalácia

Stolárstvo Jiří Mach Ponuka sortimentu: - nábytok do interiérov a exteriérov - schodisko - schody - pergoly - altány - zábradlie - balkóny - ploty - vráta - prístrešky - záhradné domčeky - sauny - doplnky z dreva.

Výroba: -rolovacie brány, rolovacie mreže, ich podskupiny a komponenty -nožnicové zhrňovacie mreže III.bezp.tr., pevné mreže -kovové okenicové žalúzie -vjazdové brány, kovové oplotenia, schodiská, zábradlia, výkladca -zákazková kovovýroba -ľahké oceľové konštrukcie, stredné technologické celky, kompletizácia ...

Stolárstvo. Výroba - pádla - ribstole - prepravné obaly "CASE".

Stolárstvo, modelárstvo - výroba dverí, samonosných schodísk.

Výškové práce - rizikové výrub stromov a drevín - ťažobné práce - výstavba a údržba verejného osvetlenia. Školenia práce vo výškach.

Vodo, topo, inštalatérstvo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - rekonštrukcia kúpeľní.

Stolárstvo na zákazku - umelecké stolárstvo - rezbárske práce Reštaurátorské práce

Vyrábame a dodávame sklo pre architektúru. Ponúkame opracovanie plochého skla na počítačovo riadenom CNC obrábacom centre Intermac master 23 na brúsenie, leštenie, vŕtanie, frézovanie a gravírovanie skla. Opracovanie ľubovoľných tvarov do hrúbky skla až 25 mm, programy na otvory a výrezy na kovanie, závesy, madlá. Výroba vrstveného ...

Autoservis, autoopravovňa - kompletné opravy automobilov. Pneuservis. Odťahová služba. Požičovňa stavebných strojov - prenájom minibagrov. Činnosť - demolácia - inžinierske siete - kultivácia povrchov.

Stolárska výroba. Zákazková výroba a montáž: -eurookná vrátane IV78 v protihlukovom prevedení -vchodové vnútorné dvere -interiéry. Všetky výrobky sú atestované.

Činnosť: - pokládka zámkovej dlažby - výstavba základovej dosky - výstavba murovaných plotov, oplotenie.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok.

Služby: - lesníctvo - rybárstvo - poľovníctvo - stolárstvo

Stavba, realizácia: - drevenice - drevostavby

Výroba, montáž: - plastové a betónové rozvádzače pre nízke napätie - plynomerové skrine a piliere