Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Priemyselné podlahy, realizácia, opravy a rekonštrukcia - pokládka týchto typov podláh: - liate, epoxidové, polyuretánové, antistatické, dekoratívne a športové podlahy.

Zaisťujeme komplexný servis v oblasti inštalácie fotovoltaických elektrární a tepelných čerpadiel. Posúdime energetickú náročnosť budovy, navrhneme optimálne riešenie, zaistíme odbornú inštaláciu vrátane revízie, pomôžeme získať štátnu dotáciu. Vstupné konzultácie poskytujeme úplne zadarmo.

GEORG BÖRNER Výroba a predaj izolačných a stavebných materiálov na použitie v oblastiach pozemného a inžinierskeho stavebníctva, napr. , polyuretánové nátery na opracovanie zložitých detailov, penetračné nátery, asfaltové tmely, tepelno-hydroizolačné kompletizované dielce, nástroje a prístroje na pokládku asfaltových pásov a lepidiel, ...

Firma EUROAKTÍV PRAHA s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá všetkou činnosťou v oblasti stavebníctva. Zameriavame sa predovšetkým na stavby na kľúč a rekonštrukcie vrátane všetkých pridružených činností. Pôsobíme predovšetkým v Prahe a okolí do cca. 30 km.

Spoločnosť ALFA-OMEGA technology s.r.o. sa špecializuje na opravy a servisné práce výmenníkových staníc tepla a ďalej vykonáva chemické čistenie spájkovaných doskových výmenníkov tepla a mechanické čistenie skrutkovaných doskových výmenníkov. Mimo tieto služby naša spoločnosť vykonáva opravy existujúcich aj inštaláciu nových horúcovodných a ...

Práca: - montáže vodovodov a kanalizácií - vodovodné, kanalizačné a plynové prípojky - opravy vodných a kanalizačných poriadkov - zemné práce - búranie hydraulickým kladivom - svahovanie - hĺbenie rýh - frézovanie živičných a betónových povrchov - pokládky rámov všetkých druhov zámkových dlažieb - úpravy lesných a poľných ciest.

ADITEX, spol. s r.o. je českým výrobcom náterov značky ADITIZOL, ktoré dodáva na český a zahraničný trh od roku 2015. Cieľom firmy je dodávať na trh výrobky, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Výroba i produkty sú certifikované Technickým a skúšobným ústavom Praha, š.p.

Výhradné zastúpenie pre ČR. Dovoz a distribúcia, bazény Desjoyaux. Rodinné betónové bazény: - vonkajšie aj vnútorné bazény - betónové konštrukcie: - metóda strateného debnenia - typové rozmery: šírka 3-6 metrov, dĺžka 6-12 metrov - možnosť atypických tvarov - kompletná dodávka - bazény na kľúč. Verejné bazény. Riešenie aj pre ...

Spoločnosť Petr Úlehla ponúka kompletnú starostlivosť o vaše parkety. Zrenovujeme vám doterajšie parkety, položíme nové alebo spolu vyberieme ideálnu plávajúcu podlahu. Pracujeme v Prahe av Stredočeskom kraji. Služby: - pokládka nových parkiet - renovácia parkiet - preloženie existujúcich parkiet - výber a pokládka plávajúcich podláh - ...

Stavebná firma: - kompletná stavebná činnosť - developerské projekty v bytovej výstavbe - zemné a výkopové práce - ručné, strojné - výstavba solárnych elektrární. Požičovňa stavebných strojov. Predaj, servis: - stavebné žeriavy - mobilné betonárky. Predaj konštrukčných stenových polystyrénových systémov.