Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektoch - štukatérske práce

Práca, remeslo: - tesár - tesárstvo

práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke

činnosť: - kovoobrábanie - kovovýroba - strojné zámočníctvo

Geodetická kancelária Jaroslav Lízner poskytuje komplexné služby v oblasti geodézie a kartografie. Vykonávame všetky vytyčovania z oblasti inžinierskej geodézie, geometrické plány, geodetické zameranie skutočného prevedenia stavieb a tiež polohopisné a výškopisné plány. Pomôžeme Vám aj pri ďalšom rokovaní s katastrálnym úradom. Naša kancelária ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátu systému manažérstva kvality STN* EN** ISO* 9001:2001. Stavby, stavebné práce: -občianske stavby -bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske siete, vodovody, kanalizácia -fasády, zatepľovacie systémy -zemné práce -žeriavnícke práce -žeriavy AD20, AD28 -drobná zámočnícka stavebná ...

Sme geodetická firma zaoberajúca sa službami v oblasti katastra nehnuteľností a výstavby. Špecializujeme sa na vytyčovanie vlastníckych hraníc lesných pozemkov.

Sanácia a reprofilácia železobetónových konštrukcií.

Dodávka, montáž, servis, e-shop - oplotenie a posuvnéh brány - predaj a montáž pletiva, stĺpikov a komponentov potrebných na stavbu plotu - záhradné brány a bránky - poplastované a pozinkované pletivo - ploty, vráta.

Činnosť: - spracovanie projektovej dokumentácie domov, bytov, stavieb - dokumentácia pre stavebné povolenie.

Elektrobazár, predaj, e-shop: - meracia, regulačná technika - elektrosúčiastky.

Predaj: - spojovací materiál - kotviaca technika.

Píla, výroba, porez: - stavebné, stolárske rezivo - plotovky - sušenie, hobľovanie reziva - palivové drevo.

Predaj: - sušené rezivo, laty, hranoly.

Ponúkame drevené hračky podporujúce psychomotorický vývoj dieťaťa a detské ihriská na záhradu, hojdačky aj šmykľavky pre súkromný aj verejný sektor. Všetko spĺňa normy na výrobu hračiek EN 71 a má potrebné certifikácie.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová - nebytová - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - zakladanie stavieb

Predajom a servisom komunálnej techniky, poľnohospodárskych a stavebných strojov a nákladných a úžitkových vozidiel sa zaoberá spoločnosť S A P spol. s r.o. V našom širokom sortimente nájdete komunálne traktory, požiarnu techniku, príklopové kosačky, nosiče náradia, kosačky, záhradné traktory, nakladače, teleskopické manipulátory, rýpadlá či ...

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - izolácia izolačnou PUR penou - montáž strešných okien. Služby: - autodoprava.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia, revitalizácia objektov - zatepľovanie budov - inžinierska činnosť - návrhy interiérov.

Stavebné práce: - fasády, omietky - pokládka zámkovej dlažby - obkladačské práce - rekonštrukcia objektov - demolačné práce - zakladanie stavieb.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - hrubé stavby - rekonštrukcia budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladov, dlažieb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitné antény - antén pre príjem pozemného vysielania DVB-T - spoločné TV antény - elektronické zabezpečovacie systémy - domové telefóny, zvončeky - dátové rozvody. - elektroinštalácia.

Výroba, montáž, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - kovové brány, ploty.