Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vývoj a výroba bezpečnostných systémov a armtúr pre nádrže a potrubné systémy - protiexplózne poistky - pretlakové a podtlakové ventily.

Motoservis - opravy a servis motocyklov. Zámočníctvo, zámočnícka výroba - zábradlia, brány, bránky, vráta. Účtovné poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž verejného osvetlenia - revízia elektrospotrebičov.

Stavebná spoločnosť - novostavby na kľúč - rekonštrukcia domov - technický dozor - demolácia stavieb - zakladanie stavieb.

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Stolárstvo, podlahárstvo - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - drevené podlahy vrátane montáže.

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Predaj, prenájom a servis pracovných plošín.

Maloobchod: -čerpadlá, náhradné diely SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -poľnohospodárske zavlažovacie systémy TORO -záhradné závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schodmi a príslušenstvo -motorové píly, kosačky, krovinorezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ručné ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo a kovovýroba.

Práca: -umelecké kováčstvo -zámočníctvo

Naše služby: - reštaurovanie starožitného nábytku - výroba historických replík - opravy a renovácie nábytku.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - elektro. Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektrotechnický materiál - značky Moeler EATON, Kanlux, ETI, ABB a Schneidet UNICA, HAUPA, Philips, Polyprofil a Kopos - kompletačný materiál - káble - rozvádzače - elektromerové a poistkové skrine DCK, ČEZ - zásuvky a vypínače - svetlá a svietidlá. Služby: - kopírovanie.

Preprava - sypké materiály piesok, suť, odpad Demolačné práce vrátane nakládky Prípravné práce pre stavby a záhrady

Služby: - elektroinštalácia - montáž elektronické zabezpečovacie systémy

Predaj, autorizovaný distribútor - priemyselné technológie pre automobilový, letecký, železničný a lodný priemysel - prvky na lepenie, izolovanie, ochranu, brúsne, leštenie, čistenie - samoregulačné vykurovacie káble - termoizolačná hmota - elektropríslušenstvo

Ponúkame práce: - lakovnícke, maliarske - sadrokartonárske - podlahárske - truhovárske - zatepľovanie domov, bytov, fasád a striech - impragnácia dreva - lepenie kazetových stropov - tapetárske - protipožiarne nátery.

Práca: -inštalatérske -kúrenárske.