Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Realitná činnosť Zateplenie fasád Projektová činnosť Zakladanie stavieb Výstavba a rekonštrukcia - budovy - domy - byty

Kovovýroba - kovoobrábanie, sústruženie. Drevovýroba - stolárske práce - drevené vráta.

Geodetické a kartografické práce - geometrické plány, zameranie budovy, delenie pozemkov - vytyčovanie hraníc pozemkov.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - inštalácia a servis zabezpečovacích systémov, elektronických protipožiarnych systémov - montáže dátových rozvodov. Dodávka, inštalácia a servis - osobné počítače, počítačové siete.

Projekčná a statická kancelária - statické návrhy a výpočty konštrukcií pozemných stavieb - projektovanie pozemných stavieb - inžinierska činnosť.

Výroba a dodávka výplní stavebných otvorov a tieniacej techniky

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - murárske práce - fasády - obkladačské práce - zámkové dlažby.

Predaj: - drevené brikety, triesky - stavebné rezivo - spojovací materiál. Služby: - autodoprava (do 3, 5 tony).

Práca: - murárske - rekonštrukcia bytových jadier - omietky - sadrokartonárske práce - návrh, realizácia, údržba záhrad.

Predaj: -zatepľovací systém Kolora P (izolant polystyrén), -príslušenstvo pre zatepľovacie systémy Kolora, fasádne.

Kladenie podlahových krytín: - korok, PVC, koberce, guma, antistatík. - plávajúce podlahy. Antistatické podlahy vrátane prepojenia. Veľkoobchod a maloobchod: - podlahové krytiny vrátane dopravy. - štrkové hmoty a lepidlá. Služby: - renovácia a montáž drevených podláh. - brúsenie parkiet.

Vykonávame stavby a rekonštrukcie domu-bytu. Fasády, omietky, sadrokartóny, zámkové dlažby, ploty. Všetko je o vzájomnej dohode.

Kompletný sortiment materiálov pre klampiarov a pokrývačov: - predaj - výroba - materiály na stavbu a rekonštrukcie striech.

Vykonáva: - dopravné a priemyselné stavby Ponúka: - osobnú a nákladnú autodopravu Predaj+rozvoz: - motorová nafta - predaj pohonných hmôt, ručné umývanie automobilov, shop s kaviarňou a prenájom kancelárskych priestorov.

Výroba a predaj: - rámové stavebné lešenie - systémové debnenie. Predaj: - dištančné prvky REUSS pre železiarske práce - oddebňovacia emulzia SEPAREN - zámočníctvo.

Predaj - elektromateriál - svietidlá, osvetlenie.

Zámočníctvo, kovovýroba. Výroba - vráta, ploty, mreže, zábradlia - kovové schodisko - nájazdy, balkóny.

Stolárske práce. Zákazková výroba nábytku.

IG & HG - Inžinierska geológia a hydrogeológia - hydrogeologický prieskum - hydrogeologické štúdie, posudky, projekty - inžinierskogeologické posudky, projekty, prieskumy - terénne geotechnické skúšky a merania - ekológia, monitoring podzemných, povrchových a odpadových vôd. Ďalšia prevádzka - Za Sokolovňou 702 Kúpele Bohdaneč 533 41