Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacia služba - upratovacie práce - umývanie okien Čistenie - koberce

Spoločnosť Zdeněk Jandl poskytuje v spolupráci s rôznymi firmami práce s autožeriavy a montážnymi plošinami. Montáž a demontáž oceľových konštrukcií, natieračské a zámočnícke práce vo výškach, montáže reklamných systémov, výrub a orezy stromov, práce na mostoch, nakladanie s ťažkým predmetmi a mnoho ďalších prác. Sme spoločnosť, ktorá je silne ...

Zákazkové stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - nábytok do spálne, kúpeľne, obývačky - okná, dvere, ploty, podlahy

Projekčná kancelária - stavebná projekcia - projektové práce v stavebníctve - projekcia, projekty rodinných domov.

činnosť: - geodetické práce, služby - geometrické plány - vytyčovanie pozemkov - inžinierska geodézia.

služby: - autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - navrhovanie átriových a pasívnych bungalovov v nízkoenergetickom a pasívnom štandarde so zameraním na zdravé bývanie.

služby: - Arboristika - starostlivosť o stromy - návrhy záhrad - krajinárstva a revitalizácia - dendrologické prieskumy - výsadba stromov - výškové práce. Prenájom výškové plošiny.

Zámočníctvo, výroba: - mreže - zábradlia - prístrešky - vráta vrátane pohonu - schodisko - menšie oceľové konštrukcie - reklamné stojany - vybavenie pre štúdiá - ploty.

Práca, remeslo, služby: - kúrenárske - vodoinštalatérske - kúpeľne na kľúč. predaj: - vodoinštalatérske a kúrenársky materiál - čerpadlá, solárne systémy - sanitárna technika - krbové kachle - záhradný program.

činnosť: - zemné práce - odvoz a ukládka zeminy a sute

Technické služby: - čistenie kanalizácií - odvoz fekálií - zemné práce.

Výstavba, realizácia: - drevostavby - drevené domy.

služby: - autodoprava, kontajnerová preprava - preprava sypkých materiálov - zemné práce - demolácie - hutnenia - depónie. Prenájom veľkoobjemových kontajnerov.

Výstavba, realizácia: - zrubové domy - zruby - zrubové stavby, drevenice.

Ponúkame tesárstvo, pokrývači, klampiari.

Vykonávame kvalitné betónové podlahy strojne hladené s polyuretánovým vláknom, pre váš dom, byt, terasu či garáž. Pre podlahy s podlahovým vykurovaním pridávame prímes určenú pre podlahové vykurovanie. Vopred sa veľmi tešíme na stretnutie s novým a spokojným zákazníkom.

Zaisťujeme revízie tlakových nádob, revízie plynových zariadení, revízie zdvíhacích zariadení a revízie viazacích prostriedkov.

Výroba nábytku, okien a dverí.

Spoločnosť Pergotec s.r.o. je dodávateľom hliníkových posuvných pergol, ZIP screenových roliet, Somfy Tahoma, infražiariče a príslušenstvo. Dodávame výhradne zákazkové hliníkové posuvné pergoly na mieru vrátane montáže na kľúč po celej Českej republike. V rámci dodávky zabezpečujeme prípravné i dokončovacie stavebné práce. K naším službám patrí ...

Výroba, predaj, montáž, servis: - automatické posuvné dvere (oblúkové, rohové, priame, lineárne, panikové, teleskopické) - garážové vráta sekčné Comfort - priemyselné vráta sekčné VM01, VM02, VMO3 - protiprievanové vrátové clony (kyvné vráta, pruhové závesy, rýchlonavíjacie vráta) - pohony na diaľkové ovládanie pre vráta a ...

Reštaurátorské ateliéry, reštaurátori. Reštaurovanie a obnova kultúrnych pamiatok licencie Ministerstva kultúry. Reštaurátorské práce, reštaurovanie, renovácie, rekonštrukcie, historický prieskum,  reštaurátorský prieskum, opravy pamiatok:  - sakrálne predmety, oltára, mobiliáru  - kostolné, chórové lavice, rezby  - ...

Vykonávame komplexné riešenia v oblasti elektro. Konzultácia, návrh, projekcia, dodávka, montáž, servis slaboprúdových a silnoprúdových systémov (EPS, SHZ, EZS, CCTV, SKS, SHZ, ACS, ER).

Hlavnou činnosťou našej spoločnos je rekonštrukcia kúrenia, opravy, výmena, inštalácia a realizácia podlahových kúrenie. Sme držiteľmi certifikátov ITI Praha. Naša činnosť: - rekonštrukcia kúrenia, opravy, výmena, inštalácia - realizácia podlahových kúrenie - dodávky a montáž plynových kotlov podľa vášho výberu - montáže radiátorov a ...

Naša firma vykonáva kompletné rekonštrukcie domov, bytov a bytových jadier, zatepľovanie fasád, omietky. Ďalej robíme hrubej stavby, základovej dosky, výstavbu plotov aj zámkovú dlažbu vrátane obrubníkov. Môžete sa na nás obrátiť s požiadavkou na stavebné a murárske práce, väčšie i menšie rekonštrukcie domov, bytov i interiéru. Ďalej sa zaoberáme ...