Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Montáž: -vodoinštalatérstvo -kúrenárstvo -plynoinštalácia -kotolne -školy, škôlky, prevádzky, hotely. Projekcia: -školy, škôlky, prevádzky, hotely. -revízia plynu -voda, kúrenie, plyn.

Píla. Pilarska, drevárska výroba: - trámy - dosky. Nákup a predaj: - kláty. Predaj: - paletové rezivo na výrobu paliet.

Práca, činnosť. Rekonštrukcia: -plechové zvršky veží, strechy -cirkevné, civilné stavby -malé opravy až po kompletnej rekonštrukcie krytiny strechy kostolov, kaplnky, rodinný dom, domy -pokrývačské práce -klampiarske práce.

Maloobchod, dodávka, predaj: -predaj vybavenia pre kúpeľne. -obklady -dlažba -sprchovacie kúty -vany -sanitárna keramika vrátane doplnkov -kúpeľňový nábytok. -zaistenie prestavby kúpeľní a bytových jadier od A do Z -pokládka dlažby -realizácia kúpeľní a bytových jadier -kúpeľne, bytové jadrá.

Výroba, predaj: -drevocementová tvárnica (drevocementová tvárnica) -celodrevené masívne schodisko v kombinácii s nerezom a sklom -LED osvetlenie do interiérov, do exteriérov (LED žiarovky a LED trubice)

Poľnohospodárska prvovýroba: - obilniny - olejniny - repa - produkcia mlieka, hovädzieho mäsa. Služby pre poľnohospodárov: - príprava pôdy - siatie - aplikácia prípravkov na ochranu rastlín. Prevádzka automatov na čerstvé mlieko. Predaj: - záhradkárske potreby a produkty pre poľnohospodárov - stavebné materiály a ...

Stolárstvo, podlahárstvo. Práca s drevom.

Murárstvo. Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov.

Pokrývačstvo, tesárstvo Pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, montáže aj opravy strešných krytín vrátane dodania materiálu.

Ručná výroba: - nábytok - postele - bytové doplnky Ručná výroba: - kované ploty Umelecké kováčstvo - výroba: - umelecké kovanie - netradičné darčeky - umelecké predmety - plastiky Výroba: - umelecké kovanie

predaj - bytové doplnky porcelán, keramika, sklo Návrhy a celkovej realizácie interiérov (bytové a komerčné) - poradenská činnosť v oblasti interiérov projektovanie stavieb - poradenská činnosť v oblasti stavebníctva

Predaj, maloobchod, montáž: -plastové okná -plastové dvere -garážové vráta -žalúzie -siete proti hmyzu -vnútorné a vonkajšie parapety

Práca: -tesárske. -pokrývačské.

Kováčstvo, zámočníctvo, výroba brán, plotov, schodísk

Činnosť: - sklenárstvo - stolárstvo. Pilarska výroba v Jemnici, nábytok a stavebné rezivo, eurookná, altány, pergoly. Sklenárske práce s hlavným zameraním na výrobu izolačných dvojskiel a trojskiel.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov aj bytových jadier.

Elektroinštalácia, zabezpečovacie systémy.