Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - upínacie prvky, skrutky - kalibračné meradlá - lakovanie - stroje.

Strojárska činnosť - výroba priestorových, oceľových a nerezových nádrží. Výroba a montáž potrubných rozvodov, konštrukcií alebo potravinárskych strojov.

Dodávky a opravy: Dodávka, montáž technológie a potrubných systémov v energetike -parovody -kondenzace -chladič vody Dodávka a montáž odovzdávacích staníc -voda / voda -pár / voda Dodávka a montáž predizolovaného potrubia -horkovody DN 15 - DN1000 -teplovody -parovody a vákuové parovody Montáž a opravy vyhradených plynových ...

elektroinštalačné práce - elektroinštalácie slaboprúdové aj silnoprúdové - bleskozvody - revízia elektroinštalácií, elektrických zariadení, náradia a elektrospotrebičov, hromozvodov. montáž - elektrická zabezpečovacia signalizácia - anténne a satelitné systémy - kamerové systémy - ozvučovacia a dorozumievacie systémy.