Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Sme mladá firma, ktorá si zakladá na individuálnom prístupe ku každej našej zákazke a osobným prianiam našich klientov. Radi za Vami prídeme kamkoľvek. Zameriavame sa na: Kompletná rekonštrukcia bytov a rodinných domu. Od zednichých, sadrokartonárskych, elektrikárskych, inštalatérskych, obkladačských až po maliarske práce okrem iného ponúkame aj ...

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč vykonáva kompletnú kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klampiarske práce - klampiarske výrobky - zámočníctvo - CNC obrábanie - frézovanie - sústruženie - oceľové konštrukcie Prevádzkareň nájdete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

Transformované pod firmu WERCO Kolín spol. s r.o. AQUA-THERMO-CENTRUM Veľkoobchod - Maloobchod: -čerpadlá SIGMA-náhradné diely a príslušenstvo -čerpadlá zahraničné-NOCCHI, UMBRA, KSB -čerpadlá-GRUNDFOS, WILO -kalové čerpadlá-HCP -čerpadlá-RUCHE -čerpadlá-UNIQUA, CESSPIT, AQUA -ručné čerpadlá -vodárne WATERPRESS-NOCCHI ...

Výkup a predaj stavebných strojov a mechanizácie Prenájom stavebných strojov

Spoločnosť Pavel Krejčí je stavebná firma, ktorá ponúka stavebné práce. Zameriavame sa predovšetkým na vodohospodárske stavby. Stavebná firma, činnosť: - stavebné práce - vodohospodárske stavby. V prípade záujmu o naše služby sa na nás neváhajte obrátiť. Nájdete nás na adrese Benetice 26.