Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj a montáž dekoračných obkladov - fasády z prírodného a umelého kameňa.

Zemné a výkopové práce: - prípojky - drenáže a odvodnenie - bazény - základové pasy - vykonávanie terénnych úprav - vjazdy - preprava zeminy a materiálov.

Hlavnou činnosťou spoločnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obrábacích a tvárniacich strojov - sústruhov, frézok, brúsok, lisov a tiež zemných strojov - bagrov, nakladačov. Vykonávame aj demontáž a sťahovanie strojov do 150t po celej SR. Zaisťujeme servis a preventívne prehliadky pre tieto stroje a zariadenia: - obrábacie, ...

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov v Trávniku pri Kroměříži. Rekoštrukcia domov a bytov. Priemyselné stavby. Zatepletné, zatpľovanie domov v programe zelená úsporám. Realitná činnosť. Prenájom a predaj domov a bytov. Správa a údržba nehnuteľností. Služby: -hypotéky, úvery, stavebné sporenie, poistenie

Maloobchod, predaj: -koberce -záclony -bytové doplnky -textil -obliečky -periny z dutého vlákna -periny pre alergikov a astmatikov -čistiareň peria -šitie perín aj atypické rozmery -francúzskej periny.

Zaoberáme sa predajom všetkého nábytku: - sedacích súprav - kuchyňou - posteľou - stolov a stoličiek. Ďalej potom predajom veľkých elektrospotrebičov, voľne stojacich aj vstavaných - práčky, umývačky, chladničky, rúry, sušičky. Predaj: - hliníkové rebríky a lešenia. Montáže vodo-topo-plyn.

Silnoprúdové, slaboprúdové inštalácie.

Stavebná firma: -projekcia a výstavba pasívnych domov -zatepľovanie domov -okná, dvere. Zlínský, Juhomoravský, Olomoucký kraj.

Dovoz, predaj, veľkoobchod, maloobchod: - talianske, keramické obklady a dlažby, sprchové kúty, vane - sklenené vykurovacie telesá do kúpeľní - prírodný kameň

Práca: - maliarske - natieračské - dekoračné - renovácia.

Vykonávame výstavbu rodinných i bytových domov na kľúč, zakladanie stavieb vrátane základových dosiek, kompletnú rekonštrukciu kúpeľní a bytov, prebudovanie panelákových jadier i bytov, maliarske, natieračské, štukatérske a murárske práce, zatepľovanie fasád, stavbu murovaných priečok i sadrokartónových konštrukcií či strop okien a iné. Snažíme sa ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - stoly - kuchynské linky - spálňa - kancelársky nábytok

Murárstvo, stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - omietky - pokládka vonkajšej dlažby - montáž sadrokartónových konštrukcií

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske

Práca: - murárske - obkladačské - sadrokartóny - komíny - izolatérske práce - montáž a zapravenie plastových okien

Porez guľatiny mobilnou pásovou pílou. Drevovýrobavýroba - pergoly - nástrešky. Predaj: - palivové drevo. Drobné stavebné práce. Brúsenie. Frézovanie. Lesnícke práce orezávanie, výrub stromov.

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií Murárstvo

Elektroinštalácia. Revízia elektro.

Výroba, drevovýroba, predaj: -drevené prepravné palety, drevených paliet -drevené obaly -prepravné obalové debny, klietky, palety, kazety, preklady, zarážky, rohože, prepravky -lešenárske podlahy -výrobky na zákazku podľa požiadaviek.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: -stolárske výrobky: -nábytok všetkého druhu -okná -dvere -drevené schody -obaly všetkých veľkostí: -drevené -sololitové.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápacie súpravy, kontajnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, preprava stavebných strojov, piesky štrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, betón.Zemné práce, kolesový bager.Preprava poľnohospodárskych komodít. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradište, Staré Mesto.

Priemyselné elektroinštalácie. Komplexná elektroinštalácia rodinných a bytových domov. Systém inteligentnej domácnosti. Slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie.

Projekčná +stavebná firma. - rodinné domy na kľúč - priemyselné haly - výrobné a zdravotné prevádzky. Rekonštrukcia stavieb. Opravy pamiatok. Zatepľovanie budov, renovácia fasád.