Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, zákazková výroba: -zahradní a bytové doplnky z umelého kameňa: -fontány, studne, vázy -sochy, sošky, -sloupy, stĺpiky, stavebné doplnky -lavice, stoly -balustrády - rôzne tvary, výšky -květinové nádoby výrobky sú mrazuvzdorné, stálofarebné.

Dodávka, predaj, distribúcia, maloobchod, montáže, inštalácie, projekcia: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizácia -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilné klimatizácia.

Naša firma je zameraná na výrobu a výstavbu oceľových hál a kompletné dodávky vrátane návrhu, realizácie a výstavby reklamných panelov. Oceľové haly a konštrukcie: -vyrábíme pre priemyselné využitie napr. pre chemické, stavebné, strojárske, papierenské, potravinárske, kožezpracující, obuvnícke, hutníckej, textilné, zbrojný, automobilové, ...

Výroba, distribúcia: - murárske náradie: - brusivo - hadica nivelačná - hladítka, hladítka nerez - laty porovnávacie - náhradné povrchy - sitá - škrabáky - stojany - škárovačky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -keramické obklady a dlažby -lepící a špárovacie tmely a lišty -vany -sprchovací kúty -vodovodní batérie -koupelnové doplnky a keramika -teplovzdušné krby a ohniska. Montáž, realizácia, pokládka, položenie: -obkladů, obkladač -dlažeb, obkladač. Rekonštrukcia, prestavba: -bytová jadra, bytových ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -Vody, topo, plyn -inštalačné materiál: -měděné, plastové, pozink rúrky vrátane tvaroviek -kotle, radiátory, ohrievače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domáce vodárne -sanitární a zariaďovacie predmety: -keramika, vane, batérie -sprchovací kúty, ...

Dodávky stolárskeho reziva, stavebného dreva, hobľovaných bukových polotovarov, štiepaného palivového dreva a drevených brikiet.

Činnosť: - dekorácia stien - maliarske práce.

Stolárstvo, podlahárstvo. Stolárske a podlahárske práce. Stavebná aj nábytková stolárska výroba. Výroba z masívu a lamina. Vykonávame povrchové úpravy. Eurookná. Dielňa v areáli ZD Nětčice.

Stavebná firma ELIS-strechy s.r.o. je zameraná na realizáciu a rekonštrukciu striech šikmých i plochých a taktiež vykonávame všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Poradíme pri výbere strešnej krytiny, navrhneme ideálne riešenie a ukážeme aké sú najmodernejšie a trendy materiály v tejto oblasti. Výškové, klampiarske, pokrývačské, ...

Vyhľadávanie: -zdroje vody -podzemná voda. -vyvŕtanie studne. Projekcia, predaj. -tepelné čerpadlá -projekcia v oblasti hydrogeológie a sanačných prác. Prieskum, sanácia: -ekologických záťaží -monitoring zemín a vôd -hydrogeologické posudky.