Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom

Spoločnosť HARMÓNIA DESIGN sa zameriava na predaj plávajúcich, drevených a vinylových podláh, PVC, kobercov, dverí a matracov, ktoré si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni, kde vám vždy radi poradíme s výberom vhodného materiálu a navrhneme pre vás optimálne riešenie. Súčasťou našich služieb sú tiež podlahárske práce vrátane zamerania a ...

Projekcia, dodávka, inštalácia: - inteligentná elektroinštalácia - chytré domy, inteligentný dom.

Stavebniny: - stavebný materiál - izolačné materiály - farby, lepidlá, tmely - náradie.

Prenájom, požičovňa: - stavebné, montážne plošiny (nožnicové, kĺbové).

Technické služby: - údržba zelene (kosenie trávy, hrabanie lístia ...) - zimné, letné údržba komunikácií - strojové výkopové zemné práce.

práca: - zemné - lesné (ťažba dreva, úpravy zvážnic). Autodoprava.

Stolárske práce: - drásanej dvere - ŠKRABANÁ nábytok - vstavané skrine - kuchyne - schody - interiérové dvere - obklady.

klampiarske práce montáž - vzduchotechnikaprodej a inštalácia - rekuperačné zariadenie

Betonáreň Valašské Meziříčí. Stavebné materiály. CEMEX prevádzkuje 55 betonární, 7 štrkovísk, 5 kameňolomov a cementovou mlynice: - široká škála betónov - prírodné triedené aj netriedené kamenivo - liate anhydritové potery AnhyLevel pre vytvorenie dokonale rovné podlahy - liate cementové potery CemLevel pre podlahy vo vlhkom prostredí ...

Prvotriedne tieniaca technika vyrobená v Českej republike. -rolety -žaluzie -SIETE proti hmyzu -markýzy -garážová vráta Všetka tieniaca technika - kvalita, spoľahlivosť, starostlivosť, profesionálne služby a príjemné ceny

Stavebné práce: - železobetónové stavby - čističky odpadových vôd, oporné múry, základy budov a stropov.

Stavebná činnosť, výstavba: - inžinierske, dopravné a vodohospodárske stavby

Výroba, tkanie: - gobelíny - originálne koberce - tapisérie Reštauruje a čistíme aj historické textílie.

služby: - projektovanie elektrických zariadení - projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe (oblasť elektrických distribučných sietí a rozvodní)

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Stavebná firma. Novostavby na kľúč. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy, domčeky. Kompletné stavebné práce.

Kamenické práce. Opravy hrobov. Rytie písma do kameňa. Opravy písma na náhrobkoch.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sanitárne zariadenia (akrylátové vane) - vane, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážne, perličkové systémy - filtre na vodu - dávkovače tekutých mydiel - kúpeľňový nábytok a doplnky.