Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Ateliér Habakuk: - ateliér drevených sôch. Výroba: - zrubov - záhradného nábytku.

truhlářství: - výroba zákazkového nábytku - kuchyne, detské izby, spálne, obývacie izby - stavby pergol. predaj: - elektronáradia - vybavenie stolárskych a zámočníckych dielní.

Práca, remeslo, výroba: - zámočníctvo - truhlářství - vráta, brány - pergoly, prístrešky

práca: - montáže terás (drevo, WPC) - pokládka podláh (drevo, vinyl, PVC) - výroba pergol, altánov, plotov z dreva - drevené obklady fasád - renovácie drevených podláh - dodávka, montáž fínskej sauny.

práca: - tesárske - klampiarske - pokrývačské - realizácia striech - drevostavby.

Výstavba nízkoenergetických domov, drevostavby.

Prípravné a búracie stavebné práce. Stavba záhradných altánov, perdol, chát. Všetky stavebné práce, doprava vozidlom VW LT 35, sťahovanie.

Projektovanie, výroba a montáž strešných väzníkov z kvalitného dreva, výroba a dodávky drevostavieb a kompletných striech. Konštrukcia z lepených väzníkov.

Zaobstarajte si vyhrievaný kúpací sud, ktorý bude štýlovým doplnkom vašej záhrady. Vodný kúpeľ si vychutnajú deti aj dospelý. Na ich výrobu a predaj sa zameriava Robert Coufal. Prečo sú Sudmania kúpacie sudy dobrá voľba - výhody - pevný a kompaktný horný lem je vyrobený z masívneho dreva - izolované steny (pre rýchlejšiu výhrevnosť vody a ...

Činnosť: - výstavba drevostavby.

Firma Stavril s.r.o. vám vďaka svojim skúseným klampiarom a tesárom zaistí stavbu, opláštenie, montáž a rekonštrukciu striech na kľúč. Zameriavame sa na kompletnú realizáciu striech na mieru podľa Vašich predstáv a to nielen v okolí Olomouca, ale aj po celej Českej republike. V zimnom období sa predovšetkým sústredíme na zhod snehu a ľadu zo ...

Realizujeme nízkoenergetické rodinné domy – drevostavby – montované rodinné domy na kľúč. Ide o nízkoenergetické domy. Rýchla výstavba, prírodné materiály.

Práca: -tesárske. Výroba, stavba: -drevené: -altány, pergoly. -záhradné chatky. -debnenie. -drevené obklady.

Drevostavby. Drevenice. Mobilné drevodomky. Predajca ručného náradia Mafell.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Dodávka a montáž drevostavieb. Oprava striech.

Realizácia stavieb na kľúč, rodinné domy, drevostavby, podkrovné vstavby: - strojné omietky - sadrokartóny - anhydrity - fasády.

Údržba zelene: - vyhrabanie a vyčistenie trávnatých plôch - vyčistenie vodných plôch - kosenie a hnojenie trávnikov - mulčovanie - výrub stromov, drvenie vetiev - realizácia záhrad a parkov. Stavebná činnosť: - rodinné domy - záhradné domčeky - stavby chodníkov - zemné práce.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. sa nachádza v centre mesta Zábřeh a jeho vznik bol pod názvom JOS Drevovýroba. Pokiaľ teda hľadáte stolárstvo, ktoré vám vyrobí originálny nábytok z masívu alebo drevené schodisko na zákazku potom ste tu správne. Vďaka kvalifikovaným pracovníkom sú výrobky vykonávané kvalitne a so zmyslom pre detail. Realizácie zaistíme ...

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -pôdne vstavby -drevené strešné konštrukcie -chaty, rekreačné chatky, drevostavby -detské ihriská -celodrevené interiérové schodisko -nábytok z lamina -Eurookná a balkónové dvere EURO. Nákup, predaj: -guľatina -rezivo-stolárske, stavebné. Sušenie reziva Autodoprava

Výroba, montáž: - drevené montované domčeky - drevostavby.

Vykonávanie stavieb a rekonštrukcií bytov, rodinných domov a ďalších objektov. - komplexná výstavba murovaných rodinných domov a drevostavieb - stavby a rekonštrukcia rodinných domov - výstavba podkrovných vstavieb - zateplenie fasád a fúkaná izolácia - drevostavba - sadrokartónová konštrukcia - zemné a výkopové práce bagrom - ...

Zákazková výroba v odbore stolárstva. Výroba z masívu: - schodisko, zábradlie - kuchynské linky, pracovné dosky - kúpeľňový nábytok - skrinky, poličky - skrine - vstavané aj solitéry - postele - jedno aj dvojlôžkové, poschodové, zvýšené - stoly - jedálenské, písacie, konferenčné, televízne - dvere - vnútorné, vonkajšie, posuvné - ...

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - montáž strešných okien Výroba, stavba: - altány, pergoly - garážové státie.

Výstavba a rekonštrukcia stavebných objektov, všetky stavebné práce, výstavba drevostavieb a rodinné domy na kľúč. Projekčné práce. Stavebný dozor.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.