Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

České drevené domy od spoločnosti Ecoholzhaus. Ekologické drevostavby na kľúč sú dostupným a rýchlym riešením vášho bývania. Lacné drevostavby rôznych druhov a štýlov už od 1 milióna korún.

Výroba a montáž drevostavieb, pergol a altánov. Ďalej vykonávame špecializované montáže okien, dverí a tieniacej techniky.

Zákazkové stolárstvo, remeselné práce. Výroba: - okná - dvere - knižnice - komody - kuchynský nábytok - stoly - stolička - obývacie zostavy - spálňa - lavica - pergoly - vráta - vstavané skrine - kancelársky nábytok.. Všetko zhotovíme na prianie zákazníka.

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Zastúpenie výrobcu rodinných domov HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuálne riešenie rodinných domov a víl zhotovované najmodernejšou technológiou na báze dreva. Architektonické služby.