Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Stavebná činnosť: - architektonické návrhy stavieb a interiérov - spracovanie projektu od návrhu až po riešenie detailu - riešenie nízkoenergetických domov - inžinierska činnosť - odborný dohľad pri realizácii - realizácia stavieb na kľúč formou stavebného manažmentu - konzultačné a poradenské služby.

Stavebná činnosť - drevostavby na kľúč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodisko - drevené fasády - sadrokartonárske práce.

Zákazková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytok na mieru, výroba a montáž kuchýň, postelí, skríň, schodisko. Stolárske práce, zákazková stolárska výroba. Stolárstvo, výroba nábytku na mieru, montáž kuchyne, kuchynské linky. Poradíme vám, ako účelne využiť priestor, ktorý máte k dispozícii a zameranie a vytvorenie grafického ...

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - drevostavby

Stavebná činnosť: - rodinné domy - drevostavby - spevnené plochy

Výstavba nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb zameraných na nízke prevádzkové náklady, komfort bývania, moderné technológie a priaznivé ceny, všetko podľa priania a možností klientov. Prečo zvoliť drevostavbu: - vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti - veľká úspora nákladov na vykurovanie a prevádzku domu - rýchlosť výstavby - ...

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč. Naša spoločnosť ponúka výstavbu rodinných domov na kľúč aj svojpomocne. Staviame nízkoenergetické drevostavby a realizujeme individuálne aj typové domy za pevne dané ceny.

Stavebná činnosť: - domy na kľúč - drevostavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - murárske práce Projekčná činnosť.

Ponúkame drevený záhradný nábytok z masívu sibírskeho smrekovca a iných drevín, campingový nábytok: masívne drevené stoličky a lavice, záhradné zostavy na posedenie. Vyrábame sériové a na mieru drevené záhradné domčeky, detské drevené domčeky, detské ihriská, drevené detské hojdačky a hojdačky rodinné, domčeky na náradie, drevené pergoly, drevené ...

Výroba a predaj - detské pieskoviská - záhradné domčeky - blokové chatky - altány - pergoly Montáž - osvetľovacie kabíny

Služby: - statika drevených konštrukcií - mykologické rozbory - meranie vlhkosti dreva

Stavebné práce - výstavba rodinných domov - drevostavby - hausboty - rekonštrukcia domov - demolácia - murárske práce.

Vyrábame pergoly, záhradné altány, prístrešky na auto, zastrešenie terasy, hliníkové a drevené pergoly, ploty, garážové státie, zastrešenie a zatienenie pergoly, záhradné posedenie.

Výstavba - montované drevostavby na kľúč

Výstavba: - nízkoenergetické drevostavby - úsporné drevostavby.

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické a pasívne domy -rekonštrukcia

Predaj, distribúcia, montáž: -drevené chatky -záhradné domčeky -drevostavby -garážové státie -sauny

Predaj dreva, výrobkov z dreva a doskových materiálov: - kuchynské dosky - okenné parapety - palubovky - okná - dvere - laty a palubovky - nábytkové hrany, kovania - zrubové domčeky - lišty.

Realizácia drevostavby a fotovoltaickej elektrárne.

Drevenice na predaj a na prenájom. Predáme Vašu zrubovú chalupu alebo pozemok vhodný na jej stavbu. Zaistíme Vám kompletný servis.

Výstavba, prevedenie: - drevostavby systémom Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreačné chaty - vstavby a nadstavby podkrovia - strechy - drevené a kamenné fasády - pergoly - sadrokartóny - pokládka plávajúcich podláh - spracovanie projektovej dokumentácie.

Zákazková výroba interiérov. Ponuka vchodových a interiérových dverí atypických rozmerov, kuchynských liniek a detských izieb.

Realizácia projektov: - záhradné drevostavieb, - pergoly na kľúč, - detské ihriská, - altány, - zimné záhrady, - terasy, - ploty, - domčeky a chatky, - drevený nábytok, - hojdačky a preliezky pre detské ihriská, - ploty, - brány, - zátišie záhrad.