Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Predaj, montáž - solárne panely a systémy.

Stavebná činnosť: -práca na kľúč -rekonštrukcia domov, budov, objektov -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkovej dlažby -betónové palisády -klampiarske práce. Remeselnícke práce: -murárske, murár.

Predaj, montáž, záručný aj pozáručný servis: - solárne zariadenia, solárne systémy, slnečné kolektory - tepelné čerpadlá - kúrenárske zariadenia - klimatizácia: - VRV systémy - splitové - nástenné, multisplitové - kazetové - podstropné - parapetné - kanálové - okenné - mobilné - vzduchotechnika - vodovodné zariadenie.

Stavebné práce: -Komplexné -novostavby -rekonstrukce -zateplování stien domov. činnosť: -projekční -inženýrská -projekce a realizácia proti radónových (protiradónových) opatrenie budov. Práca zemné: -UNC 060 -KOMATSU - traktorbagr.

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo Murárstvo -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie ...

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektovanie a realizácia -vodovody, kanalizácia, čistiareň odpadových vôd -prevádzkovanie: -čističky -vodovody -kanalizácia.

predaj-montáž-servis fotovoltaiky. tepelných čerpadiel, dojednanie dotácií

Vzorový dom. Stavebná firma, výstavba: - nízkoenergetické montované masívne rodinné domy na kľúč.

Búracie a demolačné práce - vrátane ekologickej likvidácie stavebného odpadu - drvenie a triedenie stavebného odpadu, recyklát Stavebná činnosť, výstavba: - stavby na kľúč - rodinné domy - ekologické, pasívne a nízkoenergetické domy - bytové domy - zatepľovanie - revitalizácia - rekonštrukcie bytových a rodinných domov - čističky ...

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov na kľúč - klampiarske, zámočnícke, maliarske práce - zatepľovanie fasád.

Vodná elektráreň, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektrina.

Firma RD NOBLES so sídlom v Chotěšove v okrese Plzeň - juh sa zaoberá výstavbou rodinných domov na kľúč podľa požiadavky zákazníka, a to nielen v Plzenskom kraji, ale aj po celej Českej republike. Svojim zákazníkom ponúkame kvalitné murované domy na kľúč, ktoré staviame výhradne z kvalitných a overených materiálov. Zameriavame sa predovšetkým ...