Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Činnosť: - stavebné práce - zateplenie strechy - murované domy - nízkoenergetické domy - podkrovné vstavby.

Stavebná firma. Práca: -tesárske -klampiarske -pokrývačské -ploty, pergoly, balkóny, zábradlia -pôdne vstavby -zemné práce strojom UNC. Rekonštrukcia: -byty -domy. Predaj: -stavebniny. Prenájom: -strešný výťah (podľa dohody).

Výstavba: - nízkoenergetické domy na kľúč - drevostavby

Realizujeme požiadavky a predstavy zákazníkov v mnohých súvisiacich odvetviach. Staviame drevostavby a nízkoenergetické a pasívne drevené domy, a to vrátane striech a klampiarskych prác. Vyrábame a montujeme záhradné stavby na mieru – pergoly, drevené domčeky, detské ihriská. Pracujeme aj v náročných podmienkach. Zamestnávame profesionálne ...

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - komplexné stavby - výstavby rodinných a bytových domov - prenájom stavebných zariadení.

Fotovoltaické elektrárne - výroba, montáž - realizácia na kľúč.

Stavebná činnosť - pasívne domy - nízkonenergetické stavby - rekonštrukcia domov, prestavby na pasívne domy. Realizácia prírodných jazierok.

Výroba, dodávka: - rodinné domy na kľúč - ekologické a energeticky úsporné stavby na báze dreva. - drevostavby - pasívne a nízkoenergetické domy.

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizácia - tepelné čerpadlá - solárna technika na ohrev vody - revízia požiarnych klapiek. Služby - protipožiarna izolácia - elektroinštalácia.

Výstavba nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb zameraných na nízke prevádzkové náklady, komfort bývania, moderné technológie a priaznivé ceny, všetko podľa priania a možností klientov. Prečo zvoliť drevostavbu: - vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti - veľká úspora nákladov na vykurovanie a prevádzku domu - rýchlosť výstavby - ...

Nízkoenergetické drevostavby na kľúč. Naša spoločnosť ponúka výstavbu rodinných domov na kľúč aj svojpomocne. Staviame nízkoenergetické drevostavby a realizujeme individuálne aj typové domy za pevne dané ceny.

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - výmenníkové stanice - výstavba, rekonštrukcia - rekonštrukcia parovodov - rozvody el. vedenie - servis fotovoltaických elektrární

Výroba solárnych panelov na ohrev vzduchu alebo vody s využitím slnečnej energie.

Dodávka, montáž: - úsporné systémy vykurovania - tepelné čerpadlá - solárne systémy - podlahové vykurovanie.

Stavebná spoločnosť - nízkoenergetické drevostavby - priemyselné a poľnohospodárske stavby - projekčná činnosť.

Stavebná činnosť - drevostavby - sadrokartonárske práce - tesárske práce - pokrývačské práce - hydroizolácia striech.

Spoločnosť KONEX ENERGY s.r.o. je stabilná tuzemská firma s desaťročnou tradíciou na trhu so solárnou technikou. Poskytujeme komplexné služby vo využívaní slnečnej energie na získavanie tepla a elektrickej energie. Realizácia: - solárne termické systémy - fotovoltaické systémy. Predaj: - slnečné kolektory - solárne komponenty - ...

Stavebná činnosť - svojpomocné stavenia - domy z prírodných materiálov (slama, hlina).

Stavebná firma: -projekcia a výstavba pasívnych domov -zatepľovanie domov -okná, dvere. Zlínský, Juhomoravský, Olomoucký kraj.

Stavebná činnosť - nízkoenergetické stavby.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Návrh, montáž, servis: - fotovoltaické systémy - tepelné čerpadlá.

Výroba konštrukčných systémov pre fotovoltaické elektrárne - hliníkové strešné konštrukcie - pozemné oceľové a hliníkové konštrukcie - solárne panely - fotovoltaické meniče.