Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - komplexné stavby - výstavby rodinných a bytových domov - prenájom stavebných zariadení.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Výroba konštrukčných systémov pre fotovoltaické elektrárne - hliníkové strešné konštrukcie - pozemné oceľové a hliníkové konštrukcie - solárne panely - fotovoltaické meniče.

Vykonávame kompletné stavebno-montážne práce. Stavby, opravy a defekty domov, rekonštrukcia, dlažby, stavby plotov, projektové dokumentácie, stavebné poradenstvo. Vaše starosti odborne vyriešime k Vašej spokojnosti. Kvalitná práca a jednanie na profesionálnej úrovni. Výhodné ceny z našej výroby. Volajte pre akékoľvek požiadavky na telefón: ...

Projektovanie, výstavba a prevádzkovanie FVE - fotovoltaické elektrárne Chválkovice.