Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Stavebná a obchodná činnosť. Špecializácia na sadrokartónové konštrukcie, zdvojené podlahy a minerálne podhľady. Predaj sadrokartónu, podhľadové kazety, podkonštrukcia, tmely, spojovací materiál. Množstevné zľavy. Poradenstvo: - elektro - stavebná oblasť. Zaistenie obstarávateľskej činnosti v oblasti elektro a stavebné: - elektro - ...

Služby: -profesionálne technické zabezpečenie kultúrnej, športovej a spoločenskej akcie. Prenájom, predaj: -veľkoplošné LED obrazovky LEDVIEW, veľkoplošná obrazovka -promo akcie -prenájom pódií. Realizácia, prevádzkovanie, servis: -fotovoltaické elektrárne na kľúč -solárne - fotovoltaické panely -monitorovací systém ENERGOMONIT pre ...

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných nízkoenergetických domov - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: -slaboprúdové rozvody Stavba: -fotovoltaické elektrárne Prevádzka: -BMB káblová televízia

Výstavba, prevádzka: - biostanica - fotovoltaické elektrárne

Výstavba a predaj: -byty -rodinné domy na kľúč -poradenstvo -financovanie bývania. Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností -dražby.

Stavebná firma poskytujúca služby: - výstavba rodinných domov na kľúč - izolácia objektov - tlakové izolácie - oplotenie - betónové konštrukcie - schody - schodisko - zemné práce UMC60 - búracie práce - terénne práce vrátane komunikácií a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropov či monolity.

Výroba, predaj: - pelety Projekcia, inštalácia: - solárne panely Výstavba: - fotovoltaických elektrární Dodávka, inštalácia: - linky na výrobu peliet

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvorená centrálou v Prahe a spriaznenými spoločnosťami MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastnou montážnou skupinou a zaoberáme sa nielen medzinárodným obchodom, ale aj kalibráciami a záručným aj pozáručným servisom na všetky naše ...

Projektovanie, dodávka, montáž a servis systémov alternatívnych zdrojov energie.

Stavebná firma - kompletná dodávka stavieb - drevostavby - zatepľovanie budov - rekonštrukcia bytových jadier - zemné práce - demolácia.

Drevostavby, zatepľovanie domov.

Pozemné, vodohospodárske a ekologické stavby. Služby projekcie, posudkov, stavby a inžinieringu.

Špecialista na nízkoenergetické drevostavby, drevené konštrukcie a ľahké obvodové plášte. Individuálne projekty na prianie klienta aj výstavba katalógových domov na kľúč od 1 mil. Kč bez DPH. Montované domy z ekologických materiálov. Garancia dodržania harmonogramu a rozpočtu. Celá SR.

Ponuka projektových a elektroinštalačných prác v odboroch silnoprúdovej elektrotechniky, slaboprúdu, EPS a EZS a inteligentných budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektrární.

Údržba a čistenie solárnych panelov a ich okolia.

Projektovanie a výstavba nízkoenergetických domov

Plánovanie, výstavba a prevádzka veterných parkov a solárnych elektrární.

Stavebná a realizačná činnosť. Pokladáme a inštalujeme: - vodovodné a kanalizačné poriadky a prípojky - plynovod - ekologické stavby - zemné práce. Predaj rúrkových systémov, strešných žľabov a technických výliskov.