Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

POĎTE STAVAŤ S NAMI Stavby na kľúč, pozemné staviteľstvo: -hrubá stavby, novostavby, rekonštrukcie (bytových domov, inštaláciou, stúpačiek) -pozemní, občianske, bytové, rodinné domy -suchý výstavba, sadrokartóny -půdní vstavby, nadstavby -mezonetové byty -stavebné a remeselné práce -demolice -údržba nehnuteľností aj zmluvné, ...

Stavebná firma - realizácia stavby na kľúč, rekonštrukcia, zemné práce.

Stavebná činnosť, projekcia, architekt: -pozemní, vodohospodárske a ekologické stavby -projektová činnosť.

Stavebná spoločnosť realizujúca výstavbu pozemných stavieb vrátane projektovej dokumentácie, vykonáva zatepľovanie a rekonštrukcie budov a dokončuje práce, ktorými Vás ostatní dodávatelia nepotešili.

Služby, predaj: -developerské -Byť, domy, pozemky -stavebné -inženýrské -projektovanie

Murárstvo. Kompletná výstavba rodinných domov.

Stavba rodinných domov - developerská spoločnosť

stavba a rekonštrukcie rodinných a bytových domov

DD staviteľstvo, s.r.o. zaisťuje komplexné rekonštrukcie bytov, RD, kúpeľní, rôznych interiérov a výstavbu nových nehnuteľností. Postará sa o natieračské, maliarske, tapetárske práce, ale aj kompletný servis o doklady.

Stavebná činnosť: - expertízy - projekcia - priemyselné stavby - dopravné stavby - bytové, občianske stavby.

Stavba, výstavba: - športové stavby na kľúč, futbalové ihriská s umelou trávou tretej generácie, tenisové a volejbalové kurty, viacúčelové a školské ihriská, atletické dráhy a sektory - pozemné stavby na kľúč.

Projekčná a inžinierska kancelária. Kompexná príprava a realizácia stavieb: -rodinné a bytové domy -objekty občianskej vybavenosti -menšie priemyselné objekty -novostavby, rekonštrukcia -pôdne vstavby a nadstavby. Zaistenie prípravy stavieb: -spracovanie štúdií -projekty všetkých stupňov -stavebné povolenie -vlastná realizácia ...

činnosť: -výstavba rodinné domy na kľúč -pokrývačské práce -klempířské práce (meď, pozinkovaný plech, Rheinzinek, Lindab) -rekonstrukce objektov

Realizácia stavieb. Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Výroba, montáže strojných zariadení.

Stavebné práce, stavebná činnosť. Občianske stavby. Stavby priemyselné, poľnohospodárske, vodohospodárske a dopravné. Zámočníctvo, výroba oceľových konštrukcií - haly, sklady truhlářství: - výroba: - nábytok, okná, dvere, podlahy, altánky.

Stavebná činnosť, príprava, projekcia, realizácia: -pozemné staviteľstvo -stavby tepelná energetika -stavebné objekty priemyselnej, administratívnej i občianskej vybavenosti vr. ich technického vybavenia. Predaj: -predizolované potrubie. Prevádzka tepelných zdrojov.

Spoločnosť SVAPO, s.r.o. sa už viac ako dvadsať rokov venuje stavebnej činnosti. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, komerčné i bytovú výstavbu, rekonštrukcie, zatepľovanie, sadrokartonárske práce, podhľady a priečky. Ďalej tiež vykonávame zámočnícke práce a dodávame strešné okná a žalúzie. Sídlime na adrese Skořepka 336/15, ...

Realizácia stavieb, bytovej výstavby. Predaj a prenájom nehnuteľností

Realizácia stavieb, prístavieb, rekonštrukcií, garáží, podkrovné vstavby a striech. Postará sa o záhradné práce, altány na mieru, zámkové dlažby.

Autodoprava Zatepľovanie stavieb Výstavba, rekonštrukcia - priemyselné stavby Výstavba, rekonštrukcia - občianske a bytové stavby.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Činnosť: - stavebná a inžinierska - stavby na kľúč - rekonštrukcia - športové stavby, ihriská na rôzne druhy športov - zatepľovanie objektov - kanalizácia, dopravná komunikácia - terénne úpravy.

Developerské služby, developerská činnosť. Občianska výstavba, priemyselná výstavba, výstavba domov, domy-rodinné, bytové. Zvýhodnené podmienky poskytnutia hypotekárneho úveru. Naša firma brnenská DEVELOPERSKÁ s.r.o., funguje už od roku roku 2008. Zaoberáme sa rozvojom občianskej a priemyselnej výstavby formou investícií do pozemkov, nákupom ...