Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebné práce, stavebníctvo: -rodinné domy, dom na kľúč -rekonštrukcia -múrnictvo -murárske práce -stavebné práce -sadrokartóny

O spoločnosti ALMARK je česká spoločnosť poskytujúca dodávateľské riešenia pre firmy pôsobiace v stavebnom priemysle av oblasti zváračských a zámočníckych prác. Účel spoločnosti Účelom spoločnosti ALMARK je pomáhať firmám úspešne dokončiť projekty, šetriť ich čas a prinášať radosť z práce. To uskutočňujeme prostredníctvom uceleného ...

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - sadrokartonárske práce - murované, drôtené ploty. Záhradnícke práce: - realizácia, údržba záhrad - terénne úpravy.

Služby: - stavebný dozor Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - kúpeľne - vstavby

Stavebná činnosť: -stavba, výstavba, rekonštrukcia, opravy -stavby, budovy-typizované aj atypické -bytové jadrá, bytové jadro, kúpeľne, kúpeľňa -odstraňovanie, búranie stavieb, muriva -továrenské a výrobné či predajné objekty, rodinné domy, rodinný dom, RD. -projekčná činnosť Finančné poradenstvo, financovanie stavby. Správa ...

Výroba eurookien, dverí a atypického kancelárskeho nábytku, k dispozícii vlastný stolársky areál. OKNÁ: -eurookná (štandard, softline, rustikál) -špaletové okná -výroba replík pôvodných okien do historických objektov -posuvné balkónové dvere systémom PSK-portál, HS-portál -skladacie balkónové dvere FS-portál -zameranie, ...

Murárstvo, murárske práce Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - fasády - obklady - dlažby - stavebná rekonštrukcia objektov.

Slnečný penzión, penzión. Ubytovanie: -kapacita 15 lôžok. Kaviareň.

Stavebné práce - rekonštrukcia domov - nová bytová výstavba - stavby okrasných, oporných a plotových múrov z kameňa - zakladanie stavieb - projekčná a inžinierska činnosť.

Práca: - zemné, výkopové - demolácia. Stavebné práce: - výstavba rodinných domov, garáží - rekonštrukcia budov.

Bytová výstavba a rekonštrukcia budov - demolačné práce - odvoz a ukládku sutín - murárske, tesárske a klampiarske práce - sanácia budov.

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebná firma. Stavebné práce.

Remeselnícke práce: - murárske, stavebné, výkopové a pozemné práce.

Stavebná firma. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe Projekcia. Poradenstvo: - podnikateľské, organizačné - ekonomické v oblasti strojárstva.

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.

Predaj - striekané tapety VARIOPAINT -oceňovanie nehnuteľností -inžinierska činnosť -projektové práce -stavebná činnosť.

Všetky práce: -stavebné práce a rekonštrukcia -meranie a rozúčtovanie tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové kúrenie -výstavba kotolní -rekonštrukcia stúpačiek -montáž vrátane dodávky. Projekcia, servis, revízia. Solárne systémy.

Základové dosky, murárske, stavebné práce, staviteľstvo, obkladačstvo, sadrokartóny, fasády, zateplenie fasád Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budejovice, Hrušovany nad Jevišovkou - obklady a dlažby - strojné omietky - zámkové dlažby - sadrokartóny Sme živnostníci s dlhoročnou praxou a skúsenosťami v murárstve. Vykonávame všetky ...

Lešenie, debnenie, zateplenie. Prenájom, projekcia, montáž, demontáž a doprava lešenia a debnenia. Prenájom: -lešenie -debnenie -mobilných oplotenia. Zateplenie: -rodinné domy -bytové domy. Výstavba, rekonštrukcia rodinných domov.

Stavebná firma. Kompletné stavebné práce. Rekonštrukcia: - rodinné domy - byty, bytové jadrá - sadrokartónové priečky, sadrokartóny.

Stavebná firma. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Murárske práce. Technické služby.