Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Projekcia, montáž, remeslo, revízie, servis: - instalatérké, topenářseké, plynárenskom práce -voda, vodoinštalácie -plynoinstalace -topenářství Solárny systémy -bazén -obkladačské práce (obklady, dlažba). Prevádzkareň Kúpeľňové štúdio, predaj: -Nádražní 758, Hrušovany -tel., fax: 515229888 -obklady, dlažba -vodovodní ...

Spoločnosť KORUstav, s.r.o. realizuje kompletné stavebné práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcia najrôznejších objektov (rekreačné chalupy, vinárstvo, chyty, domy) Ďalej sa zameriava na byty a drobné práce.

Stavebníctvo, špecializácia: -stavby a rekonštrukcie rodinných domov -půdní vstavby a nadstavby -zateplení fasád -rekonstrukce kúpeľní a bytových jadier. Stavebné práce: -zednické, obkladačské, sadrokartonárske, elektrikárske, inštalatérske, kúrenárske, tesárske, pokrývačské, klampiarske, zemné a výkopové práce, stolárske ...

Stavebná firma: Výroba: -domy na kľúč.

práca: -stavebné .. Nákup, predaj: -stavebné materiál. Obchodná činnosť.

Stavebná firma: - novostavby - rekonštrukcia - krov a strechy - zemné práce - obklady a dlažby - fasády, omietky, izolácia.

Stavebná firma pôsobiaca po celom Juhomoravskom kraji. Rekonštrukcia nehnuteľností, stavba rodinných domov na kľúč, výroba nábytku na mieru, poskytovanie upratovacích služieb.

Komplexné služby pri budovaní novostavieb a rekonštrukciách. Výstavba rodinných domov na kľúč, rekonštrukcia, realizácia striech, elektroinštalácia, zatepľovanie a renovácia fasád. Pomoc so získaním dotácií.