Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavby a rekonštrukcia na kľúč Stavebné práce Práca s kovmi, drevom, kameňom Maliarske a natieračské práce Montáže, demolácie Výškové práce Inžinierske siete

Stavebná firma. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Štúdie a projekty: -individuálna výstavba, osobitá architektúra, drevostavby -nízkoenergetické, pasívne a ekologické domy -rodinný dom -občianska výstavba -domy s nízkou spotrebou energie -využitie slnečnej energie -solárne systémy teplovodné -fotovoltika na stavbách -nulové domy -energeticky sebestačný dom -plusový dom (s dodávkou ...

Stavebná činnosť, stavebné práce: - výstavba RD na kľúč - monolitické konštrukcie - rekonštrukcia - fasády - inžinierska činnosť - technický, stavebný dozor. Služby: - odstraňovanie škôd - sanácia objektov.

Stavebná firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonštrukcia - vykonávanie rôznych stavebných prác. Poradenstvo a konzultácie. Zemné práce minibagrom pre stavebné prípojky. Možný vjazd brány, dverami už od 100 cm!

Stavebná firma, stavebná činnosť. Stavebné práce. Demolácia. Rekonštrukcia, prestavby: - domy.

Stavebná firma, stavby na kľúč. Stavebná činnosť: -bytová, občianska výstavba, rekonštrukcia a novostavby -pôdne vstavby -sadrokartóny, suchá výstavba -pozemné a inžinierske stavby -stavebné výplne -spoločnosť je certifikovaná ZELENÁ ÚSPORÁM -zatepľovanie objektov -stolárska výroba.

Stavebná spoločnosť. Realizácia stavby na kľúč a to vrátane zaistenia projektovej dokumentácie. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občianske i priemyselné) a inžinierske siete. Výroba izbovej rekuperácie. Montáž rekuperácií v Juhomoravskom kraji.

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Predaj pozemkov vrátane inžinierskych sietí. Výstavba samostatných aj radových rodinných domov.

Stavebná činnosť, obchodná činnosť: Projekcia, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inžinierske siete -stavby na kľúč -opláštenie budov, zatepľovanie -hliníkové konštrukcie -vykurovanie a klimatizácia -protihlukové steny.

Prístrešky. -balkónové, lodžiové a terasové závetrie a zastrešenie -vchodové závetrie a markízy -bazénové kryty odsuvné aj pevné, popr. kombinované -prístrešky, zastávky, čakárne, prístrešky bicyklov a kočíkov -chodníkové zastrešenia -boxy na nákupné vozíky, ako vonkajších plôch, tak aj krytých a garážových priestorov -stojany na bicykle, ...

Správa budov a revízia, elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia, kúrenárstvo, servis a údržba bazéna, strechy a fólie, stolárstvo.

Developersk éprojekty, stavebníctvo, reality, nanotechnológie a investície. Poskytujeme tiež služby bytového dizajnéra a hypotekárneho poradcu, spracovanie projektovej dokumentácie, architektonických štúdií, vizualizácií cez vybavenie stavebného povolenia so zabezpečením všetkých špecializácií a rozpočtu až po samotnú realizáciu stavby.

Stavebná činnosť, oprava, rekonštrukcia, stavby na kľúč: -generálne a vyššie dodávky pozemných stavieb, novostavby, rekonštrukcia budov, vrátane historicky významných objektov -monolitické konštrukcie, stavby -administratívne budovy -priemyselné stavby -sklady a haly výrobného charakteru -bytové domy a strešné nadstavby -pamiatkovo ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2011, enviromentálneho manažmentu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizácia novostavieb na kľúč, výstavba priemyselná, bytová a občianska. Rekonštrukcia stavieb a objektov. Dodávka a montáž: -developerské projekty -oceľových konštrukcií (OK) -strešných a obvodových pláštov aj ...

Zemné, stavebné a výkopové práce. Vykonávame realizáciu stavieb, výkopy, kanalizácie, údržbu ciest a chodníka. Výstavby budov. Bezpečnostné práce, ostraha.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov, okrem strojov a zariadení.

Stavebná činnosť: -komplexné práce -stavby na kľúč obytné domy, priemyselné, občianske a bytové stavby -sadrokarónové podhľady, obchody, predajne, rodinné domy -energokanály. Remeslo: - stolár -tesár. Výroba: -píla -drevovýroba.

Stavebné práce, staviteľstvo, stavby rodinné domy na kľúč. Rekonštrukcia bytového fondu a výstavba rodinných domov na kľúč. Výstavba garáží, pivníc, komerčných stavieb z tvárnic Be-tong. EKO domy.

Služby v oblasti stavebnej činnosti: -realizácia, rekonštrukcia a revitalizácia bytových, priemyselných a hospodárskych stavieb -sanácia betónu a práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou -zaistíme projekt a stavebné povolenie na kľúč.

Predaj, projekcia, výstavba: - rodinné domy - byty - rodinné domy na kľúč.