Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývači, tesárstvo

Stavebná firma, stavebné práce. Predaj stavebného materiálu. Stavba rodinných domov. Dotácia z programu Zelená úsporám. Preukazy energetickej náročnosti budovy.

Spoločnosť MERKO CZ, a.s. patrí k najvýznamnejším výrobcom betonární a doplnkových zariadení k betonárňam v Českej republike. Vyrábame rôzne typy betonární a miesární slúžiace na celoročnú prípravu transportbetónu i betónových zmesí, ďalej recyklačné zariadenie vhodné na spracovanie zvyškového betónu pre autodomiešavače i čerpadlá ...

Činnosť: - realizácia spevnených plôch, chodníkov a komunikácií zo všetkých materiálov - inžinierske siete

Stavebná firma: - investičná výstavba - inžinierska činnosť.

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie pozemkových ...

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - výkopové práce

Výroba, inštalácia: - žiarotechnika Výstavba: - pece - komíny

Služby - oceňovanie nehnuteľností, spracovanie znaleckých posudkov - inžinierska činnosť a stavebná činnosť - facility management, efektívne zníženie nákladov, vedenie účtovníctva - property management, plánovanie investičných zámerov.

Stavebná činnosť - výstavba, realizácia a rekonštrukcia budov - zatepľovanie - stavebný dozor.

Stavebná činnosť, firma: - zatepľovanie budov, rodinných domov - rekonštrukcia, modernizácia - výstavba rodinných domov, hospodárskych a priemyselných budov. Sídlo firmy: - Na Šanciach 464/70a, Ostrava - Nová Bělá.

Stavebná firma: - stavby na kľúč - rodinné domy - výmena plastových okien - sanácia panelových domov - rekonštrukcia bytových jadier a interiérov - zatepľovanie fasád. Zelená úsporám.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia bytových jadier - oprava a sanácia balkónov - zatepľovanie fasád - podkrovné vstavby - rekonštrukcia elektroinštalácie - chodníky, odstavné plochy.

Stavebné práce. Výstavba, rekonštrukcia: - priemyselné objekty - objekty občianskej vybavenosti - domy a byty. Stavebná údržba. Opravy a rekonštrukcie: - interiéry.

Stavebná firma Václava Panáčka pôsobí na trhu stavebníctva od roku 1995 av roku 2008 došlo k transformácii na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavebné práce: - prípravné a dokončovacie stavebné práce - stavba, výstavba rodinných domov na kľúč - zatepľovanie fasád domov, rodinných domov - strešné väzby, altány, pergoly, záhradné domčeky - ...

Stavebná činnosť - výstavba priemyselných objektov - výstavba občianskych stavieb - technické zariadenie budov - spevnené plochy Projekčná činnosť - dokumentácia pre vydanie rozhodnutia o umiestnení stavby alebo zariadenia, o zmene využitia územia, o zmene vplyvu užívania stavby - dokumentácia pre vydanie územného rozhodnutia a ...

Stolárstvo: - kuchyňa a nábytok na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - prestavby bytových jadier. Sklenárstvo. Stavba rodinných domov na kľúč. Zatepľovanie. Murárske práce. Drevostavby.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia - zatepľovanie.

Výstavba: - pozemné staviteľstvo - nebytové priestory - priemyselné budovy - podzemné a banské staviteľstvo - výstavba inžinierskych sietí, kanalizácie, ČOV. Výroba: - výrobky z betónu - tehly, tvárnice, pažiny, skruže, septiky - Armovňa - strmienky, ohyb ocele, ohyb KARI sietí - monolitické konštrukcie.

Práca: - stavebné - zemné - klampiarske - upratovacie - natieračské - stavby na kľúč.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - stavby na kľúč - rodinné domy. Murárske práce.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - zateplenie - revitalizácia budov - rekonštrukcia striech, bytových jadier - opravy fasády - výstavba rodinných domov na kľúč - murárske práce - interiéry na kľúč. Montáž, dodávka: - kúpeľne, kuchynské linky - plávajúce podlahy

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - bytové domy - priemyselné a komerčné objekty. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie. Predaj, E-shop: - kancelárske, manažérske, konferenčné stoličky - manažérske kreslá.