Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Výstavba, rekonštrukcia a opravy inžinierskych sietí: - plynovody a plynovodné prípojky. Stavebné práce: - zemné výkopové práce za použitia kolesových aj pásových bagrov. Developerská činnosť.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - repase okien a balkónov - obklady, dlažby - montáž, inštalácia kúrenia, vody - montáž radiátorov, kotlov - rozvody plynu - elektroinštalácia - montáž sadrokartónu. Program - zelená úsporám.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné areály a stavby - rekonštrukcia a revitalizácia panelových domov - zemné práce - sadrokartónové konštrukcie - zatepľovanie fasád - priemyselné podlahy.

Práca: - Stavba RD, obkladačské práce, murárske práce, celková rekuštrukcia kúpeľní, rekonštrukcia domov a bytov, zatepľovanie fasád.

Stavebná a obchodná spoločnosť: - zatepľovanie, sanácia, - rekonštrukcia domov, historických objektov, - podkrovné vstavby, - priemyselné stavby, - stavby na kľúč, - kompletné dokončovacie práce.

Stavebná činnosť: -bytové, občianske a priemyselné stavby -projektové a inžinierske činnosti -hlbinné zakladanie, pilotov.

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - opravy a rekonštrukcie - fasády, zateplenie fasád, obklady, dlažby - inžinierska činnosť vo výstavbe - stavby rodinných domov na kľúč.

Služby: - stavebná činnosť - búracie práce, demolácie - dezinfekcia - dodávka priemyselná, upratovacia chémia, gastrochémia

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalácia - kúrenárske práce

Prevádzkovanie, údržba, servis: -tepelné zariadenia v Uničove a Lutíne -tepelné zariadenia v Moravskej Třebovej, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotolne na kľúč -teplovodná a teplovodná odovzdávacia stanica -vonkajšie, vnútorné rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizácia -pôdne a strešných nadstavby, stavba bytov, priemyselných stavieb -slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie -meracia a regulačná technika tepla, teplej vody, regulačných ...

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - komplexné stavby - výstavby rodinných a bytových domov - prenájom stavebných zariadení.

Stavebné práce: - rekonštrukcia domov, bytov - zatepľovanie fasád - sadrokartóny.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Zatepľovanie - fasády Obkladačské práce - zámkové dlažby Stavba a rekonštrukcia - rodinné domy Murárske práce - základové dosky - bytové jadrá

Vykonávame kompletné stavebno-montážne práce. Stavby, opravy a defekty domov, rekonštrukcia, dlažby, stavby plotov, projektové dokumentácie, stavebné poradenstvo. Vaše starosti odborne vyriešime k Vašej spokojnosti. Kvalitná práca a jednanie na profesionálnej úrovni. Výhodné ceny z našej výroby. Volajte pre akékoľvek požiadavky na telefón: ...

Zatepľovacie práce Zemné práce Výstavba a rekonštrukcia hál, rodinných domov, objektov - rodinné domy od základu - komlet na kľúč - dlažby + obklady - vnútorné, vonkajšie - byty

Vykonávanie stavieb vrátane oceňovania a zmien. Poradenská činnosť v stavebníctve a architektúre. Oceňovanie stavieb. Stavebný dozor.

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Dozorovanie pozemných stavieb

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - dodávka a montáž drevostavieb - stavby murovaných RD - hrubá stavba alebo dom na kľúč - fasády, ich opravy, zateplenie - tesárske konštrukcie a stavby z dreva - fúkaná izolácia z celulózových vlákien ISOCELL - liatie anhydritových podláh - aplikácia protipožiarnych náterov dreva a ocele - ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Činnosť: - stavebná činnosť, výstavba - rekonštrukcia - inžinierska činnosť - developerské služby