Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná firma, výstavba: - priemyselné objekty, haly - administratívne budovy - rodinné domy - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov - opravy historických fasád.

Generálny dodávateľ pozemných stavieb.

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných nízkoenergetických domov - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov.

Realitná a stavebná činnosť - predaj a prenájom domov - výstavba rodinných domov na kľúč.

Služby: -realitná činnosť Stavba, výstavba: -bytová aj nebytová

Developerská a stavebná spoločnosť - rodinné domy na kľúč.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia historických objektov - nová bytová výstavba.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy

Developerská spoločnosť - stavebné projekcie vrátane dodávky stavieb.

Stavebná firma, výstavba: - novostavby - rekonštrukcia budov - výkopy, pokládka telekomunikačných a elektrických sietí - optické siete - vodovody, kanalizácia - chodníky.

Stavebná činnosť - bytová výstavba. Realitná činnosť - predaj domov.

Príprava a realizácia bytových projektov - bývanie pre seniorov, družstevné bývanie a nájomné bývanie - projektová a inžinierska činnosť - developerská činnosť.

Stavebná činnosť - bytová výstavba na kľúč - murárske, betonárske, omietkárske a lešenárske práce - zatepľovanie budov - práce tesárske, stolárske, klampiarske, izolatérske, zámočnícke, inštalatérske.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonštrukcia Developerská činnosť.

Práca: -realizácia stavieb -rekonštrukcia -záhradnícke služby

Murárstvo -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou ...

Zaoberáme sa realizáciou stavieb a zemných prác.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - zatepľovanie bytov - maliarske a obkladačské práce - vodoinštalačná práca - elektrikárske práce. Požičovňa lešenia.

Služby: - stavebná projekcia - inžiniering - poradenská činnosť - výkon koordinátora bezpečnosti práce - spracovanie a kontrola plánu BOZP a zásad organizácie výstavby - posudzovanie vplyvov zámerov a koncepcií na životné prostredie -projektovanie elektrických zariadení bez obmedzenia napätia Stavebná činnosť