Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov na kľúč.

Inžiniersko dodávateľská činnosť v stavebníctve. Kompletná príprava stavebného riadenia a stavieb. Rekonštrukcia objektov, dodávky na kľúč: -stavby pozemné, občianske, bytové, inžinierske -rodinné domy -haly skladové, výrobné -plynovody, vodovodné rady a komunikácie (chodníky, cesty, spevnené plochy a parkoviská). Bežné aj generálne ...

Vykonávame: - stavebná činnosť.

Koordinátor BOZP Technický dozor investora Realizácia - stavby

-Inžinierska činnosť v stavebníctve Projektová činnosť vo výstavbe

Stavebná spoločnosť: - všetky stavebné práce - novostavby - rekonštrukcia objektov a budov, ako bytovej, tak aj nebytovej výstavby. Máme dlhoročné skúsenosti v stavebnej výrobe, ktoré dokážeme zúročiť aj v neštandardných stavebných podmienkach.

Výstavba: - občianske stavby - bytové domy - administratívne, priemyselné a hotelové stavby - rodinné domy - ostatné stavby.

Služby: - priemyselná výstavba - zameranie predovšetkým na sklárstvo a keramiku, ostatný ľahký priemysel, polygrafia, chémia - občianska výstavba - rodinné domy, návrhy interiérov - ekologické stavby.

Predaj - rodinné domy - byty Výstavba - rodinné domy - byty.

Stavebná firma. Činnosť: - konštrukcia a vývoj strojných zariadení - strojárska výroba - 2D + 3D modelovanie

Rodinná firma Alama s.r.o. bola založená v roku 2004. Prevažujúcou ekonomickou činnosťou je vykonávanie: - drobných stavieb - stavebných úprav a rekonštrukcií bytových jednotiek - elektromontážnych prác - revízií a opráv elektroinštalácií. Ďalej je to správa a údržba nehnuteľností. Ďalšia z významných činností je: - zabezpečovanie ...

Stavebná a obchodná firma: - rekonštrukcia stavieb - rodinné domy - bytová výstavba - izolácia striech.

-Automatizované spracovanie dát Murárstvo

Potrebujete opraviť byt alebo postaviť dom? Obráťte sa na nás! Vieme to aj veľmi rýchlo! stavby na kľúč krovy, pokrývačské práce, zatepľovacie a izolačné práce domov a striech vonkajšie a vnútorné štuky a omietky, maľovanie, natieranie, lakovanie (kytovanie dreva a kovov) podlahárskej práce a stolárske práce.

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Činnosť: - montáže odvetrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky striech - montáže SDK - práca na obchodných centrách.

EIVO Restaurant & Bar: - sa nachádza v historickom centre Prahy. Kapacita 145 miest je ideálna pre rauty, školenia, konferencie a iné skupinové akcie za príjemné ceny. Staročeské pivné večery! Cestovná kancelária EIVO: - poskytuje svoje služby v týchto oblastiach: - ubytovanie - doprava - výlety a okružné jazdy vrátane sprievodcu ...

Stavebná firma: -spracovanie projektovej dokumentácie vrátane technológií -komplexné stavby občianskej a priemyselnej -modernizácia a rekonštrukcia. Charakter stavieb: -zdravotnícke, školské a cirkevné stavby -výrobné a priemyselné haly -výstavba obchodov, predajní a skladov -modernizácia a rekonštrukcia objektov.

Zastúpenie výrobcu rodinných domov HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuálne riešenie rodinných domov a víl zhotovované najmodernejšou technológiou na báze dreva. Architektonické služby.

Sme stavebná a obchodná firma, sídliaca v Prahe.