Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Práca, dodávka: -stavebné, výstavba -bytová výstavba -rekonstrukce -vyzdívaná bytové jadrá v panelových domoch -přestavby kúpeľní (kúpeľne) a stavebné úpravy bytov.

Sme Jihlavská stavebná firma založená v roku 2008 pôsobiaca prevažne Vysočine. Našou prácou je komplexný stavebná činnosť. Zameriavame sa na: Revitalizácia panelových a bytových domov, zateplenie fasád Výstavbu rodinných domov, realizáciu občianskych a priemyselných stavieb Kovovýrobu a stavebné zámočníctvo Výrobou kontajnerov pre ...

Stavebné práce, stavby: -špecialista na sadrokartóny a podkrovné byty (kompletná dodávka) -stavby rodinných domov na kľúč -rekonštrukcia, prestavby -fasády, zatepľovanie fasád, tepelná izolácia -rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľne -obkladačské práce.

Služby: -komplexné finančné -stavebný servis -zaistenie zdrojov financovania, ich overenie, základné technicko-ekonomické súvahy -výber a nákup pozemkov -vypracovanie projektovej dokumentácie -vlastná realizácia a zastúpenie investorov v priebehu výstavby až do kolaudácie stavieb.